050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Autobedrijf Visser

Al ruim 30 jaar een vertrouwd adres!

4.8/5 Waardering (8 beoordelingen)

Autobedrijf Visser

Autobedrijf Visser aan de Oosterhamrikkade in Groningen heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de automotive branche. Het garagebedrijf weet kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen en dat is dan ook de voornaamste reden dat steeds meer stadjers ons weten te vinden, aldus eigenaar Koos Visser.

Historie
"Wij bestaan al sinds 1984", vertelt Koos Visser. "Ooit kleinschalig begonnen aan de Zomerlaan, een weggetje westelijk van de Friesestraatweg aan het eind van de Electronenstraat, gevestigd in een oude loods.
Daarna naar Noorderhoogebrug gegaan bij Jan Uitham, de oud-skeuveler, met wie we een schuur deelden en die ook in auto's deed. In 1988 verhuisden we naar de Pioenstraat, waar we tot 1994 hebben gezeten. Uiteindelijk zijn we hier op de Oosterhamrikkade gekomen en dat bevalt nog altijd prima, want dankzij ons eerlijke verhaal weten steeds meer mensen zich aan ons te binden.

Universeel
Als laagdrempelig, universeel garagebedrijf, centraal gelegen in het centrum van de stad, kunnen wij elk merk en type auto onderhouden en repareren. Dankzij onze speciale uitleesapparatuur kunnen we gegarandeerd elke storing opsporen. Ook lease-auto's kunnen bij ons terecht. Wij werken alleen met goed opgeleide, eerste monteurs om uw auto perfect te kunnen onderhouden. Zoon Wesley is een van hen en hij draait al van jongs af aan mee in de zaak, kent iedere klant en zal in de toekomst het bedrijf kunnen overnemen.

Team Autobedrijf Visser
v.r.n.l.: Wesley Visser, Koos Visser en Bart Meierink staan voor u klaar!


Eén missie
Bij ons staat alles in het teken van maar één missie: u en uw mede-inzittenden storingsvrij en vooral veilig te laten rijden. Dat betekent ook dat wij u in voorkomende gevallen (na een preventieve controle) kunnen adviseren om bijvoorbeeld banden of accu te vervangen als de conditie daarvan onvoldoende is. Onverwachte uitgaven zijn nooit leuk, maar een lege accu of een slip vanwege onveilige banden is nog veel minder en brengt veel hogere kosten met zich mee. Betrouwbaarheid en veiligheid gaan bij ons voor alles. Preventief onderhoud is te plannen, een storing komt altijd ongelegen!

Kentekenloket
Daarnaast zijn we Het Kentekenloket voor dit gedeelte van de stad Groningen, we hebben een haal- en brengservice en beschikken over een leenauto (een prachtige Peugeot 108) of een leenfiets.

Uiteraard bent u voor controle, reparatie en het vullen van uw airco bij ons aan het juiste adres. De keus is aan de klant", aldus Koos Visser.

Adres

  • Straat: Oosterhamrikkade 6-3
  • Postcode: 9714 BB
  • Stad: Groningen
  • Provincie: Groningen
  • Land: Nederland

Contact

  • Telefoon: 050-5770643
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U vindt ons hier

Vul hier je adres in voor een route beschrijving