050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

CarXpert Jan Bruining

De autospecialist in Bellingwolde!

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

CarXpert-Jan-Bruining-Bellingwolde-Groningen-050auto-pand

Kwaliteit, veiligheid, service en vakmanschap zijn bij garagebedrijf CarXpert Jan Bruining aan de Leidijksweg in Bellingwolde vanzelfsprekende begrippen als het gaat om het onderhoud aan uw auto!

Alles onder één dak
Heeft u een auto in privébezit, die ouder is dan 3 jaar en jonger dan 12 jaar en wilt u dat uw auto vakkundig wordt onderhouden op een voor u makkelijke manier? Dan is CarXpert Jan Bruining hét adres bij u in de buurt voor eerlijk en deskundig vakmanschap. U heeft het gemak van alle service en kwaliteit onder één dak. Bovendien kunt u met elk automerk bij onze allround vakmensen terecht voor regulier onderhoud en specialistische reparaties.

Duidelijk advies
CarXpert Jan Bruining denkt met u mee: u krijgt duidelijk advies en uitleg over de uit te voeren reparaties. Een eerlijke service voor een eerlijke prijs. Dat is prettig, want zo komt u dus niet voor 'verrassingen' achteraf te staan. Met CarXpert Jan Bruining blijft u zorgeloos rijden voor een eerlijke prijs.

CarXpert-Jan-Bruining-Bellingwolde-Groningen-050auto-pand4

Up-to-date
Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven u graag advies over noodzakelijke reparaties en onderhoud aan uw auto. Ons team bestaat uit goed opgeleide mensen die jaarlijks veel tijd besteden aan opleidingen.

Auto-diagnose
Daarnaast kunt u bij CarXpert Jan Bruining terecht voor het stellen van een auto-diagnose, waarvoor wij alle benodigde apparatuur in huis hebben en uiteraard vakkundig personeel die het kunnen uitvoeren. Aangezien de meeste auto's tegenwoordig boordevol allerlei elektronica zitten, is het oplossen van een storing geen eenvoudige klus. Voor onze monteurs is dit dagelijkse kost, want wij kunnen met onze diagnose-apparatuur alle systemen uitlezen en meteen een analyse maken om een diagnose te stellen. In overleg met u kijken we vervolgens naar de mogelijkheden om door ons de reparatie te laten uitvoeren.

Adres

  • Straat: Leidijksweg 4
  • Postcode: 9695 CR
  • Stad: Bellingwolde
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 0597-532424
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U vindt ons hier

Vul hier je adres in voor een route beschrijving