050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

G.J. Werkman Automotive

First Class verzorging van uw auto

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Werkman automotive pand groningen

Zoekt u een specialist voor onderhoud en reparatie van uw Jaguar of Range Rover? Een ervaren vakspecialist die met liefde de first class verzorging van uw auto op zich neemt? Er zijn maar weinig gepassioneerde specialisten aan wie u de verzorging van een Jaguar of Range Rover kunt toevertrouwen.

Geert Jan Werkman van Werkman Automotive is zo’n specialist. Vakbekwaam en met jarenlange ervaring bij gerenommeerde autospecialisten zoals Caspers Groningen, heeft Werkman een neus voor die kleine belangrijke details.

Werkman automotive werkplaats groningen

Historie
Werkman Automotive is opgericht in 2006 en sinds de zomer van 2010 gevestigd aan het Rengerspark te Kolham. Het bedrijf ligt vlak naast de A7 en is hierdoor dus gemakkelijk te bereiken. Hiervoor was Geert Jan Werkman werkzaam als monteur aan de merken Jaguar en Renault. Hij ging bij autobedrijven langs voor het uitvoeren van diagnoses op het gebied van airco en elektronica. Bij Caspers in Groningen is Geert Jan geruime tijd werkplaatschef geweest.

Werkman automotive E Type groningen

Na het oprichten van Werkman Automotive aan het Rengerspark brengen diverse autobedrijven hun te testen auto’s naar hem toe. Ook brengen de Jaguar- en Range Rover-bezitters hun auto graag naar hem toe.

Met de komst van Werkman Automotive in Kolham is het Noorden van Nederland weer een ervaren specialist rijker!

Werkman automotive aan het werk groningen

Diagnose
Werkman Automotive specialiseert zich in uitlezen, verhelpen van storingen en vooral in diagnose van complexe elektronica en airco. Daar heeft Geert Jan Werkman, als een van de weinigen in Noord Nederland speciale apparatuur voor in huis. Wij werken met het nieuwe nw 1234yf gas voor het vullen van uw airco en automaat flush voor het spoelen van automatische versnellingsbakken.   

Natuurlijk kunt u ook bij Werkman Automotive terecht voor andere reparaties en regulier onderhoud. Alles met gebruik van originele apparatuur en onderdelen. Maar ook andere automerken kunnen bij Werkman Automotive worden onderhouden en gerepareerd.

Werkman automotive personeel groningen

Kom gerust eens langs voor een kop koffie en vrijblijvend advies!

Adres

  • Straat: W.A. Scholtenlaan 11
  • Postcode: 9615 TG
  • Stad: Kolham
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 0598-393335
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U vindt ons hier

Vul hier je adres in voor een route beschrijving