050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

APK Centrum

Veilig weer de weg op!

4.0/5 Waardering (10 beoordelingen)

APK-Centrum-Veendam-050auto-foto01

Al sinds het eerste uur wordt bij APK Centrum Veendam service met hoofdletters geschreven. Denk hierbij aan de persoonlijke en laagdrempelige benadering, ons vervangend vervoer die u bij onderhoud en reparatie GRATIS wordt aangeboden, en zelfs de APK is GRATIS bij een grote reparatie!

Alle merken en type auto's
In onze werkplaats worden alle merken en type auto's gekeurd. U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties, maar ook voor jaarlijks onderhoud en APK of grote reparaties.
Heeft u een kleine reparatie, zoals een lampje dat moet worden vervangen? Of een band die verwisseld moet worden? Dan bieden wij de mogelijkheid om dit op ieder moment van de dag te doen. U kunt voor deze zaken ieder moment van de dag langskomen. De koffie staat voor u klaar, net als de monteur!

APK-Centrum-Veendam-050auto-foto02

Honda-specialist
Brede kennis van alle merken en modellen is één van de sterke punten van APK Centrum Veendam. Wij zijn altijd bereid om nét even dat beetje extra te doen. Daarnaast mogen wij ons specialist in het merk Honda noemen. 

Vanzelfsprekend staan zaken als service, eerlijkheid en openheid bij ons hoog in het vaandel. U mag niet anders verwachten. Niemand houdt van nare verrassingen achteraf. Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is. En mocht blijken dat de reparatiekosten om wat voor reden dan ook hoger uitvallen of komen er andere zaken aan het licht, dan bent u de eerste die dat weet.

Adres

  • Straat: Transportweg 60
  • Postcode: 9645 KX
  • Stad: Veendam
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 06-45773174
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.