050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Autobedrijf Wierenga

Zonder onderhoud werkt niets!

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Autobedrijf Wierenga pandfoto

Autobedrijf Wierenga in Leek is een universeel garagebedrijf voor alle soorten en merken auto’s. Wij kopen en verkopen nieuwe en gebruikte auto’s, 4x4 en lichte bestelwagens. Daarnaast doen we onderhoud en reparatie van alle merken, nieuw en gebruikt. Omdat we zijn aangesloten bij het R.O.B. is het voor ons ook mogelijk om uw leaseauto te onderhouden.

Autobedrijf Wierenga teamfoto

Reparatie en onderhoud
Zonder onderhoud werkt niets! Een mooi voorbeeld hiervan is uw airco. Zolang het werkt, gaat alles goed, maar u moet niet denken dat het aircosysteem onderhoudsvrij is. Aircosystemen kunnen op basis van hun constructie geen hermetisch gesloten systeem zijn. Een onopgemerkt, maar uiteindelijk behoorlijk koudemiddelverlies is het gevolg, want een airco verliest gemiddeld per jaar zo’n 86 gram koudemiddel. Om dit te minimaliseren is er een eenvoudige oplossing: laat uw airco jaarlijks controleren.

Want wie nu een beetje investeert, bespaart later veel kosten. Wanneer de vullingsgraad van het koudemiddel daalt onder een bepaald niveau, kan er aanzienlijke schade ontstaan. De compressor wordt onvoldoende gesmeerd, loopt warm en gaat kapot. Kostenplaatje: € 500,- of meer! In vergelijking daarmee zijn de kosten voor een jaarlijkse aanbevolen basiscontrole minimaal.

Autobedrijf Wierenga occasions auto Groningen

Occasions
Wij streven ernaar om u als nieuwe eigenaar het gevoel te geven ‘nieuw’ te rijden. Er zijn altijd prima gebruikte auto’s in voorraad die aansluiten op uw wensen. Mocht u niet uw ideale auto tegenkomen, laat het ons even weten, dan gaan wij voor u op zoek!

Hieronder vindt u ons actuele occasion aanbod: 

Adres

  • Straat: Industriepark 29
  • Postcode: 9331 PA
  • Stad: Leek
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 0594-581165
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.