050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Garage Ter Veen

Snelservice

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Garage Ter Veen pandfoto

SERVICE wordt bij Garage Ter Veen met hoofdletters geschreven. Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar, het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben.

Naast deze kleine reparaties kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor andere kleine en grote reparaties, van alle automerken. Onze gespecialiseerde automonteurs zorgen dat uw auto snel weer voor 100% in orde is. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken.

Garage Ter Veen werkplaats

Vergt een reparatie, na grondige inspectie, meer tijd, dan wordt er een tijdspad besproken voor de reparatie zodat u weet waar u aan toe bent. Komen er tijdens de reparatie onverwachte kosten te voorschijn, dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Bij alle reparaties en onderhoud informeren wij u vooraf ook duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Team Garage Ter Veen Hoogezand Groningen

Door onze jarenlange ervaring en het feit dat wij middels cursussen onze vakkennis up-to-date houden, durven wij gerust te stellen:
U bent bij ons aan het juiste adres!

Adres

  • Straat: Ambachtsweg 2
  • Postcode: 9601 LW
  • Stad: Hoogezand
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 0598-392832
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.