050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Halfords

Een wereld vol auto- en fietsplezier

5.0/5 rating 1 vote

Halfords pandfoto

Eind 2014 leek Halfords van de markt te verdwijnen, maar Halfords leeft als nooit tevoren, want wat er na het faillissement gebeurde, is uniek te noemen in Nederland: de gehele franchisegroep nam Halfords over en werd mede-eigenaar van de keten. Ondernemerschap op z’n best, want zo bleven vele banen behouden!

Iedere ondernemer bestiert nu z’n eigen vestiging. Eén daarvan is Dick de Boer, die aan maar liefst drie vestigingen in Groningen leiding geeft. Twee daarvan zitten in stad: aan de Oude Ebbingestraat 72 (centrum) en aan de Dierenriemstraat 246 (Paddepoel) en de derde winkel in Hoogezand aan de Gorecht-Oost 8c (winkelcentrum de Hooge Meeren). Wij hadden een gesprek met een enthousiaste ondernemer, die samen met zijn collega-ondernemers Halfords een nieuwe toekomst heeft gegeven.

“We bepalen nu alles zelf, inkoop, verkoop en alle campagnes”, zo vertelt Dick de Boer enthousiast. ”Alle vaste leveranciers wilden graag met ons verder. Het voordeel is dat er niets meer buiten ons om bepaald wordt en dat vinden we allemaal zeer prettig. Alle ondernemers werken nu gezamenlijk zeer gemotiveerd en met ongekend enthousiasme aan een mooie toekomst van ons bedrijf.

Webwinkel
Naast de fysieke winkels hebben we uiteraard ook een webwinkel, waar dagelijks vele web-orders op binnenkomen. De klant kan dan kiezen: óf zelf ophalen in de winkel, óf wij zorgen ervoor dat de klant het krijgt toegestuurd. De bezoekers, en dat geldt eigenlijk voor de hele detailhandel, worden minder in aantal, maar zij die nog komen, komen wel heel gericht. Als je dan maar een goede service verleent met een dito nazorg, komen ze zeker weer bij je terug”.

Halfords Dick de Boer in de winkel

Gratis servicebeurt
En wat houdt die nazorg precies in? “Als je bij ons een fiets hebt gekocht, bijvoorbeeld de Vogue Elite, een populaire transportfiets, die zich uitstekend leent voor gebruik in de stad, dan geven wij 6 weken na aankoop een gratis servicebeurt! Bovendien doen we ook de fietsreparatie van alle merken fietsen. Daarmee kunnen we ons onderscheiden, net als met onze kwaliteit voor een lage prijs!

Goedlopende producten
Een product wat momenteel in onze winkel erg goed loopt, zijn de fietssloten, die we in alle soorten en maten op voorraad hebben liggen! Verder kunt u natuurlijk bij ons terecht voor ons uitgebreide assortiment aan auto-accessoires, van fietsendragers tot dakkoffers en van poetsmiddelen tot ruitenwissers.
We blijven dan ook vol gas geven en zijn continu in ontwikkeling om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, want de klant is en blijft koning!

Kom dus gauw eens langs in onze winkels, of bezoek onze webshop, want wij helpen u graag”, zo besluit Dick gepassioneerd het gesprek.

 

Adres

  • Straat: Oude Ebbingestraat 72-74
  • Postcode: 9712 HM
  • Stad: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-3184070
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U vindt ons hier