050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Helder Private Lease

Maakt autorijden zorgeloos!

4.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Helder Private Lease

U woont in de provincie Groningen en wilt autorijden zonder zorgen? Ga dan voor private lease van Helder, die het net even anders doet dan andere private lease aanbieders. Helder maakt autorijden compleet zorgeloos, vanaf de zoektocht tot aan de laatste kilometer.

De sterke punten van Helder private lease:
Voor een vast bedrag per maand
Nooit meer onverwachte kosten voor reparaties of onderhoud
De Car Coach vindt de auto die bij je past
Niet tevreden? Na 3 maanden opzegbaar!

Wat doet Helder?
Helder biedt private lease. Dat betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt voor je auto. De kosten voor reparaties, onderhoud, wegenbelasting, verzekering en pechhulp zitten hier bij in. Maar we doen het net iets anders dan andere private lease aanbieders.

Hoe werkt het bij Helder?
1. Jij geeft je autowensen door. Zo weet je Car Coach waarvoor je je auto gaat gebruiken. Je hoeft geen verstand van auto’s te hebben om een auto te kunnen rijden die bij je past.
2. De Car Coach zoekt een auto. Helder zoekt bij BOVAG-autobedrijven naar gebruikte auto’s van maximaal vier jaar oud. Alle auto’s zijn gegarandeerd goed en zien er netjes uit.
3. Je ontvangt een e-mail. Zodra je Car Coach iets gevonden heeft wat geschikt is, ontvang je een mail met foto’s en een omschrijving van de auto.
4. Je gaat een proefrit maken. Ben je tevreden met het aanbod in de mail? Dan maak je een afspraak om een proefrit te maken bij het BOVAG-autobedrijf bij jou in de buurt.
5. Je ontvangt de auto. Als jij vindt dat de auto lekker rijdt, is hij van jou! We zorgen dat de auto gepoetst en gekeurd voor je klaar staat bij het autobedrijf.
6. Je rijdt zorgeloos en gelukkig. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is zorgen voor een volle tank. En heb je vragen of sta je met pech? Je kunt rekenen op de Helder service.