050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Hoetjer Autoservice

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

5.0/5 rating 1 vote

Hoetjer 00

Hoetjer Autoservice is een jong, dynamisch bedrijf en gevestigd aan de Tinnegieter 46 te Stadskanaal. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in VAG-groep merken, kunt u natuurlijk met elke auto bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Niet alleen beschikken wij over uiterst moderne diagnostische apparatuur voor de auto van vandaag, maar minstens zo belangrijk is vakkennis en gedrevenheid. Die is in ruime mate aanwezig.

Hoetjer 01

Hoe kan het ook anders in een bedrijf waar vakmanschap hoogtij viert. Wij zijn u graag van dienst en voor ons speelt het geen rol of u met een nieuwe of een oude auto komt. Ook repareren en onderhouden wij aanhangers. Dit alles in een moderne garage tegen ouderwetse tarieven.

Wij verzorgen APK-keuringen, slaan zomer/winterbanden op, checken uw airco en voorzien u van deskundig advies. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment occasions, die we eerst uitvoerig hebben gekeurd. Tevens zijn wij officieel en erkend Valvoline Maxlife Dealer en hebben vele producten op voorraad.

Hoetjer Autoservice hoopt u als klant binnenkort te mogen verwelkomen en dan kunt u zichzelf overtuigen dat wij van onze hobby ons werk hebben gemaakt.

Openingstijden:
ma. t/m vrijdag: open van 8.00 – 18.00 uur
zaterdag: open van 9.00 – 15.00 uur
zondag: gesloten

Adres

  • Straat: Tinnegieter 46
  • Postcode: 9502 EX
  • Stad: Stadskanaal
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 0599-620060
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.