050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Linneman Opticiens

Gespecialiseerd in i-Scription® technologie

4.3/5 Waardering (6 beoordelingen)

Linneman Opticiens winkelpand

Heeft u ook last van onscherp nachtzicht tijdens het autorijden? Daarvoor heeft Linneman Opticiens in Hoogkerk de oplossing, met de i.Scription® technologie. Met deze revolutionaire technologie maakt Linneman Opticiens eenvoudig en snel een einde aan dit vervelende ongemak. 

Voor de nieuwste technologie van i.Scription® kunt u dus terecht bij Linneman Opticiens in Hoogkerk. De i.Scription® technologie van ZEISS baseert zich op het ZEISS i.Profiler® meetsysteem dat ontwikkeld is om een exact profiel van uw ogen op te stellen. We maken als het ware een "vingerafdruk" van uw ogen om uw persoonlijke behoeften op te sporen.
Met deze informatie maken we geïndividualiseerde brillenglazen met i.Scription® technologie van ZEISS. i.Scription® brillenglazen van ZEISS zijn nauwkeurig tot op 1/100 dioptrie.

Verbeter uw nachtzicht met i.Scription®!
Veel mensen – brildragers en niet-brildragers – merken dat hun zicht afneemt als het schemerig of donker is. Het goed zien van contrast, diepte en kleur wordt lastig. Vooral in het verkeer kan dit hinderlijk en zelfs gevaarlijk zijn. Gelukkig is onscherp nachtzicht eenvoudig te verhelpen.

U herkent het vast wel. ’s Avonds rijdt u met de auto en merkt dat u minder scherp ziet dan overdag, ook al draagt u dezelfde bril. U begint met uw ogen te knijpen, in een poging uw zicht te verbeteren. Brildragers, maar ook mensen die geen bril dragen, hebben vaak last van onscherp zicht, reflecties of halo’s, vooral in de schemering of ’s nachts. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien ook gevaarlijk.
Linneman Opticiens in Hoogkerk kan met een eenvoudige, maar zeer nauwkeurige oogmeting en met de juiste brillenglazen snel een einde aan maken aan onscherp zicht in het donker.

Linneman Opticiens iscription 1
Maak daarom nu uw Gratis ZEISS-nachtzicht-oogmeting afspraak bij Linneman Opticiens in Hoogkerk. 

i.Scription® brillenglazen bieden een geheel nieuwe, innovatieve oplossing voor dit probleem. De ZEISS-nachtzichtmeting, met behulp van de zogenaamde i.Profiler®, simuleert nachtelijke omstandigheden. Daardoor worden alle oogfouten opgespoord die maken dat u in het donker onscherp(er) gaat zien. Op basis van de resultaten van de meting kan Linneman Opticiens i.Scription® brillenglazen laten maken, die u in de nachtelijke uren én natuurlijk ook overdag optimaal zicht geven.

In de schemering en ’s nachts ziet u met i.Scription® brillenglazen contrasten veel beter, u ziet veel meer dan alleen maar donkere tinten. Hierdoor leeft de wereld om u heen veel meer met al deze extra details. 

 


Maak vandaag nog een afspraak bij Linneman Opticiens in Hoogkerk! 

 

Adres

  • Straat: Zuiderweg 20
  • Postcode: 9745 AD
  • Stad: Hoogkerk
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-3134189
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.