Deze pagina afdrukken

Toyota AYGO met twee speciale edities op Autosalon van Genève

Beoordeel dit item
(1 Stem)

• Publieksdebuut voor AYGO x-otic en AYGO x-cite
• AYGO x-otic: wit met elektrisch bedienbaar canvasdak in Orange Twist
• AYGO x-cite: bi-tone kleurstelling Pure Orange met zwart dak
• Exclusief interieur met oranje designaccenten
• Standaard met airconditioning en smartphone integration

De Toyota AYGO is het meest onderscheidende aanbod in het A-segment. Een compacte en wendbare auto met een frisse en zelfverzekerde look. Verder is zowel exterieur als interieur te personaliseren met tal van vrolijke accessoires. Wat er allemaal mogelijk is, laten de volgende twee speciale edities zien: de AYGO x-otic en AYGO x-cite. Beide uitvoeringen zijn nieuw, extra aantrekkelijk en maken hun debuut op de komende Autosalon van Genève.

Toyota Aygo groningen 03

De AYGO x-otic en AYGO x-cite zijn de nieuwste toevoegingen aan de lijst van eerder uitgebrachte speciale edities die Toyota’s meest compacte model de eeuwige jeugd geeft. De AYGO x-otic is wit met een groot, elektrisch bedienbaar canvasdak in de levendige kleur Orange Twist. Designaccenten in dezelfde levendige kleur zijn te vinden op de voor- en achterzijde, zijkanten en buitenspiegels. De oranje wielnaven van de exclusieve 10-spaaks 15-inch lichtmetalen velgen geven een twist aan het toch al speelse design.

Vrolijke noot
Ook het interieur van de AYGO x-otic wijkt af van dat van reguliere uitvoeringen. De center console en dashboardomlijsting van de AYGO x-otic hebben een stijlvolle pianozwarte afwerking. De oranje omlijsting van de ventilatieroosters en versnellingsbak zorgt daarbij voor een vrolijke noot. De vloermatten zijn voorzien van een oranje bies. De stoelbekleding is deels van leder.

Toyota Aygo groningen 02

Bi-tone kleurstelling
De AYGO x-cite trekt de aandacht met zijn bi-tone kleurstelling van Pure Orange met zwart dak en voorbumper met oranjekleurige detailstriping. Mistlampen, privacy glass achter en zwarte 10-spaaks 15-inch lichtmetalen velgen zijn standaard. De center console en dashboardomlijsting zijn glanzend zwart. De omlijsting van de ventilatieroosters en versnellingsbak springt eruit door zijn Pure Orange-kleur. De vloermatten hebben een oranje rand en verder is de AYGO x-cite voorzien van speciale stoelbekleding (Manhattan).

Standaard smartphone integration 
De AYGO x-otic en AYGO x-cite (die de huidige paarskleurige x-cite vervangt) bieden consumenten een extra complete uitrusting met airconditioning, audio met stuurwielbediening, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een speedlimiter, smartphone integration en een achteruitrijcamera.

Ingrijpend vernieuwd
De Toyota AYGO is nog in 2018 ingrijpend vernieuwd. Het design werd opvallender, het interieur luxer en stiller, en de 1.0 benzinemotor nog zuiniger. Ook introduceerde Toyota meer mogelijkheden om de AYGO te personaliseren. De AYGO x-otic en AYGO x-cite zijn hier treffende voorbeelden van. Beide maken hun publieksdebuut op de Autosalon van Genève (7-17 maart 2019). De Nederlandse prijzen maakt Toyota later bekend.

Gelezen: 1838 keer

Gerelateerde items (op tag)