Deze pagina afdrukken

Peugeot introduceert Private Lease Deals

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Peugeot heeft het aanbod uitgebreid met Private Lease Deals. Deze door Peugeot geselecteerde uitvoeringen – een standaard rijk uitgeruste versie en een luxe versie – moeten de keuze voor de consument makkelijker maken. De Private Lease Deals gelden in eerste instantie alleen voor de PEUGEOT 108, 208 en 2008SUV. Een Peugeot volledig zelf samenstellen behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden van het aanbod van private lease.

Sophieke Verhoeven, Deputy CEO bij PSA Financial Services, licht de Private Lease Deals toe: “In nauwe samenwerking met Peugeot Nederland bieden we onze klanten al sinds 2012 de mogelijkheid om voor private lease een nieuwe auto helemaal zelf samen te stellen. Elke uitvoering, kleur, personalisatie of interieuroptie is mogelijk. En dat maakt ons onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. Toch merkten we dat er voor sommige klanten juist te veel keuze was. Vandaar dat we nu per model alvast twee uitvoeringen hebben geselecteerd: een standaard rijk uitgeruste versie en een luxe variant.”

Peugeot 2008 SUV Private Lease groningen 02

Webshop-ervaring
Consumenten kunnen voor het private lease-aanbod terecht op privatelease.peugeot.nl, waar letterlijk álles van achter het beeldscherm geregeld kan worden. Van de configuratie tot een online kredietcheck, en de auto kan zelfs thuis worden afgeleverd. Verhoeven: “We willen de consument zoveel mogelijk ontzorgen en een echte webshop-ervaring bieden. Vooral de online kredietcheck is uniek: je weet binnen dertig seconden of je kapitaalkrachtig genoeg bent.”

Hoge verwachtingen
Rick Hermanns, Managing Director Peugeot Nederland, licht een en ander verder toe: “We zien een sterke groei in Private Lease, een product wat de klant veel gemak en zekerheid biedt. Ook bij onze SUV’s zien we een sterke groei van klanten die “private leasen”, het is dus zeker niet meer een product alleen gericht op het A en B segment. Voor mensen met een mobiliteitsbudget is dit ook een ideaal product waar er gekozen kan worden wat men wil rijden. Het complete aanbod van Peugeot
Private Lease behoort tot het beste in de markt.”

Peugeot 2008 SUV Private Lease groningen 03

Peugeot verwacht dan ook veel van private lease dit jaar. “We richten ons op ongeveer 10.000 private lease-contracten in 2019. Dat is een groei van zo’n 20 tot 25 procent ten opzichte van vorig jaar. We geloven, in tegenstelling tot veel concurrenten, ook in het aanbieden van grotere modellen tegen een vast bedrag per maand. Ook daar verwachten we een enorme beweging,” besluit Verhoeven.

 

Voor meer informatie: https://www.peugeot.nl/peugeot-lease/peugeot-private-lease/

Gelezen: 1529 keer

Gerelateerde items (op tag)