Deze pagina afdrukken

Audi e-tron 50 quattro nu te reserveren vanaf € 71.900

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

*Vier aantrekkelijke Launch editions van nieuwe elektrische SUV
*Vanaf € 280,- netto bijtelling per maand*
*Marktintroductie gepland voor november 2019

De nieuwe Audi e-tron 50 quattro is vanaf vandaag te reserveren. Snelle beslissers kunnen een productieplaats bemachtigen.

De Audi e-tron 50 quattro combineert sportieve prestaties met een hoge efficiency. Net als zijn krachtigere broer, de e-tron 55 quattro, heeft deze nieuwe versie een elektromotor op de voor- en achteras. De 230** kW sterke SUV heeft een maximum koppel van 540** Nm en accelereert in 7,0** seconden van 0 naar 100 km/u. Met z’n 71 kWh sterke accu biedt hij een bereik van meer dan 300 kilometer**. De eerste exemplaren van de Audi e-tron 50 quattro komen als zeer aantrekkelijke Launch editions naar Nederland.

audi e tron 50 quattro3 217595

Vier luxe versies
De nieuwe Audi e-tron 50 quattro Launch edition is beschikbaar in maar liefst vier verschillende uitvoeringen met elk een individueel karakter en een hoog tot zeer hoog uitrustingsniveau. Hij is er vanaf € 71.900*.

Launch edition
De rijk uitgeruste Launch edition is onder meer voorzien van LED voor- en achterlichten, 20-inch lichtmetalen velgen, MMI navigatie plus, de Audi virtual cockpit, parkeerhulp plus (met 360 graden weergave), adaptive air suspension, metallic lak, elektrisch bedienbare voorstoelen met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel, lichtpakket en automatisch dimmende buitenspiegels. De consumentenadviesprijs van de Launch edition is € 71.900*.

audi e tron 50 quattro4 210233

Launch edition Plus
De Launch edition Plus biedt boven de Launch edition onder meer stoelverwarming vóór, ‘Twin’ lederen bekleding, mono.pur afwerking in het interieur, Audi smartphone interface, panoramadak en assistentiepakket ‘Tour’ met 7 assistentiesystemen waaronder adaptive drive assist, adaptive cruise control en predictive efficiency assist. De consumentenadviesprijs van de Launch edition Plus is € 74.900.*

Launch edition Black
De sportieve Launch edition Black heeft de rijke uitrusting van de Launch edition Plus en biedt daarboven niet alleen het S line interieur, maar ook, uniek voor de Audi e-tron 50 quattro, het S line exterieur. Het zwarte, in leder en alcantara uitgevoerde interieur (inclusief zwarte dakhemel) past perfect bij het zwarte optiekpakket exterieur, de zwarte dakreling en het privacy glas. De consumentenadviesprijs van de Launch edition Black is € 78.900.*

audi e tron 50 quattro5 189742

Launch edition Vorsprung
De Launch edition Vorsprung staat bol van de technologie en is luxueus afgewerkt met onder meer ‘Valcona’ lederen bekleding. Hij biedt boven de Launch edition Plus een groot aantal technologieën zoals comfortsleutel, Audi virtual cockpit plus, Audi virtual mirrors en assistentiepakket ‘City’ met onder meer kruispuntassistent, rear traffic crossing assist, Audi pre sense side en Audi pre sense rear. De Launch edition Vorsprung heeft een consumentenadviesprijs van € 82.900.*

Audi e-care
De Audi e-tron 50 quattro wordt standaard geleverd met Audi e-care, een uitgebreid dienstenpakket speciaal samengesteld voor zorgeloos elektrisch rijden. Bij Audi e-care zijn inbegrepen:

2 jaar fabrieksgarantie
8 jaar fabrieksgarantie op het batterijpakket
6 jaar onderhoudsinspecties en APK
Online navigatie-updates met actueel laadnetwerk
Audi e-tron gebruikerstraining
Shuttel mobiliteitspas (optioneel)
Laadpaal thuis (optioneel)

audi e tron 50 quattro6 927327

Om de Audi e-tron thuis te kunnen laden heeft Audi een kant-en-klare oplossing, het Thuislaadpakket. Daarbij inbegrepen zijn onder meer een 11 kW-laadpaal, het ready to go-installatiepakket en een hostingcontract waarbij het energiegebruik (groene stroom) maandelijks wordt gefactureerd en eventueel verrekend. Het uitgebreide Thuislaadpakket wordt aangeboden vanaf € 1.550.*

De innovatieve Shuttel-pas is de spil in het thuisladen én biedt niet alleen toegang tot circa 65.000 (snel)laadpunten in Europa, maar ook tot andere vormen van (openbaar) vervoer.

audi e tron 50 quattro7 646215

Audi e-tron 50 quattro nu te reserveren
De eerste Audi e-tron 50 quattro Launch editions arriveren naar verwachting nog voor het einde van 2019 bij de Nederlandse Audi-dealers. De Audi e-tron 50 quattro Launch edition is nu te reserveren op deze speciale website.

Gelezen: 1514 keer

Gerelateerde items (op tag)