Deze pagina afdrukken

DS Automobiles officiële autopartner van Amsterdam Fashion Week

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*Najaarseditie Amsterdam Fashion Week van 17 tot en met 19 september
*Intiemer karakter vanwege coronavirus; focus op groot digitaal bereik
*DS Automobiles stelt vijftien auto's beschikbaar voor vervoer

DS Automobiles Nederland is opnieuw de officiële autopartner van de Amsterdam Fashion Week, waarvan de najaarseditie zich dit jaar van 17 tot en met 19 september afspeelt. Tijdens de Amsterdam Fashion Week is er een divers programma van jong talent en gevestigde namen, dat er deze keer iets anders uitziet dan voorgaande edities.

01 DS Automobiles levert 15 modellen voor Amsterdam Fashion Week

Het aangepaste programma speelt zich af op verschillende plekken in Amsterdam, zoals het voormalige V&D pand aan de Kalverstraat, het Eye Filmmuseum, het Stedelijk Museum, Hotel De L'Europe en de Hermitage. De Amsterdam Fashion Week wordt op donderdag 17 september voor het eerst in de nationale modegeschiedenis geopend buiten Amsterdam, in Museum Voorlinden te Wassenaar. Gasten en relaties worden, net zoals tijdens de voorjaarseditie van de Amsterdam Fashion Week begin maart dit jaar, tussen de verschillende locaties vervoerd met de auto's van DS Automobiles, dat maar liefst vijftien varianten beschikbaar stelt van de modellen DS 3 CROSSBACK en DS 7 CROSSBACK, inclusief de geëlektrificeerde E‑TENSE varianten. Uiteraard vindt het vervoer volgens de geldende coronarichtlijnen plaats.

Intiem karakter, groot digitaal bereik
Deze editie van de Amsterdam Fashion Week krijgt een intiemer karakter, omdat de shows en performances op alle locaties binnen de gestelde regels van het RIVM en de specifieke regels van de locaties georganiseerd worden. Daarom focust de organisatie zich op een groot digitaal bereik, dat bereikt wordt met livestreams van de evenementen en een serie podcasts bestaande uit gesprekken met uiteenlopende designers en ondernemers over onderwerpen zoals duurzaamheid, innovatie en het ondernemen en creëren tijdens Covid‑19. De livestreams en de podcasts zijn te bekijken en te beluisteren via www.amsterdamfashionweek.nl 

Gelezen: 1201 keer

Gerelateerde items (op tag)