050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Auto de Groot Haren

U hebt groot gelijk!

4.3/5 Waardering (8 beoordelingen)

Auto de Groot Haren pandfoto auto Groningen

Auto de Groot Haren is uw servicepunt voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Door onze jarenlange ervaring als dealer in de merken Renault en Volvo zijn wij voor deze merken merkspecialist.

Ook voor onderhoud en of reparatie van uw leaseauto kunt u bij Auto de Groot terecht. Vanuit ons autobedrijf in Haren kunnen wij onze klanten een totaal mobiliteitspakket aanbieden.

Ontdek op onze website hoe veelzijdig onze service is. Kom voor ‘Groots Rijplezier’ naar Haren. Bel voor een afspraak en persoonlijk advies of stuur direct een email naar de werkplaats wanneer u een vraag heeft over onderhoud.

Vervangend vervoer
Als uw auto voor onderhoud, reparatie of schade bij ons in de werkplaats staat, dan wilt u wel uit de voeten kunnen. Daarom bieden wij u gratis vervangend vervoer aan en betaalt u alleen de brandstof. Wilt u hiervan gebruik maken? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak in de werkplaats. Zo blijft u altijd mobiel en kunt u gewoon doorgaan met de dingen die u wilt doen zonder extra kosten.

Tevens hebben wij gratis leenfietsen die wij u kunnen aanbieden tijdens onderhoud of reparatie werkzaamheden. Wanneer u kunt wachten op uw onderhoud (zoals bij een apk of reparatie) dan kunt u plaatsnemen in de gezellige wachtruimte waar de koffie en thee voor u klaar staat.

Auto importeren uit Duitsland
Bij Auto de Groot Haren heeft u keuze uit zeer veel betaalbare en luxe import auto’s uit Duitsland. De prijzen die wij hanteren bij het aanbieden van een import auto zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden. Auto de Groot Haren handelt de import van uw import auto uit Duitsland van A tot Z af, zonder dat u er enige administratieve last van ondervindt. Onze unieke methode van auto’s importeren levert u een vaak completer uitgevoerde auto op tegen een lagere prijs dan vergelijkbare auto’s uit Nederland.

Neem gerust contact met ons op via 050-534 94 44

Hieronder vindt u onze occasions: 

Adres

  • Straat: Rijksstraatweg 115
  • Postcode: 9752 BA
  • Stad: Haren
  • Provincie: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-5349444
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.