050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Nieuwe CITROËN Ë-C4 bereikbaarder dan ooit

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

*Citroën introduceert nieuwe Live-uitvoering van elektrische ë-C4
*Zeer rijk uitgerust: airco, 10-inch touchscreen en diverse rijhulpsystemen standaard
*Geïntegreerde driefase (11 kW) lader standaard: tot 80% snelladen in slechts 30 minuten
*Aantrekkelijke vanafprijs vanaf € 36.090, of private lease vanaf € 379 per maand

Citroën zet de 100% elektrische ë-C4 extra scherp in de zakelijke en particuliere markt dankzij de nieuwe Live-uitvoering. Door de komst van de Live daalt de vanafprijs naar een uiterst scherpe € 36.090. Desondanks is de basisuitrusting bijzonder rijk, want zaken als airco, een 10-inch HD-kleurentouchscreen en diverse rijhulpsystemen zijn standaard.

De nieuwe Citroën ë-C4 Live is standaard uitgerust met onder meer een digitaal 5 inch instrumentenpaneel en een 10-inch capacitief kleuren touchscreen met DAB+-radio, Mirror Screen en ondersteuning van Apple CarPlayTM. Voor nog meer comfort zorgen de standaard cruise control met snelheidsbegrenzer, Hill Start Assist, airconditioning met pollenfilter en de elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Eveneens standaard zijn de drie rijmodi Eco, Normal en Sport.

De Citroën ë-C4 Live is ook uitgerust met diverse rijhulpsystemen die de veiligheid verbeteren. Active Lane Departure Warning, Active Safety Brake met voetgangersherkenning, verkeersbordherkenning, Driver Attention Alert en Coffee Brake Alert zijn standaard.

Gelezen: 730 keer