050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Prijzen nieuwe Nissan Qashqai bekend

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

*Geheel nieuwe Qashqai leverbaar voor prijzen vanaf 33.540 euro
*Vanaf komende zomer bij de Nissan-dealers in de showroom
*Derde generatie legt de lat in het Crossover-segment wederom hoger

De geheel nieuwe Nissan Qashqai met Mild-Hybrid technologie staat vanaf deze zomer bij de Nissan-dealers in de showroom. De Crossover heeft een zeer competitieve vanafprijs van 33.540 euro.

De geheel nieuwe Nissan Qashqai heeft een opvallend, aantrekkelijk en elegant design. Dankzij het nieuwe Alliance CMF-C-platform legt de derde generatie van het populaire model de lat in het Crossover-segment wederom hoger.

Ondanks de zeer rijke uitrusting heeft de nieuwe Qashqai een zeer competitieve vanafprijs: 33.540 euro.

De line-up bestaat uit vijf uitrustingsniveaus: Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna en Tekna Plus. Het aanbod begint met de Visia met Mild-Hybrid 140 in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Die is voorzien van stalen 17-inchwielen, automatische full-LED-verlichting en een uitgebreide reeks geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen, zoals Lane Departure Warning & Prevention, Intelligent Cruise Control, dodehoekdetectie en verkeersbordherkenning, maar ook Forward Collision Warning, een noodremsysteem met voetgangersherkenning en Blind Junction View voor onoverzichtelijke kruispunten.

De Acenta voegt hier onder meer lichtmetalen 17-inchwielen, Easy Access en een uitgebreider infotainment met Apple CarPlay en Android Auto aan toe. Optimale connectiviteit is standaard bij de N-Connecta-uitvoering, met lichtmetalen 18-inchwielen, nog meer assistentiesystemen en het NissanConnect-infotainment- en navigatiesysteem met draadloos Apple Carplay.

Topuitvoering Tekna is standaard uitgerust met Nissan ProPILOT/Drive Assist (afhankelijk van de gekozen transmissie), een head-updisplay en nog meer luxe. Als Tekna Plus komt daar nog onder meer standaarduitrusting als een glazen panoramadak, Nappa lederen bekleding met massagestoelen en een premium BOSE-audiosysteem bij.

Premiere Edition
Ook de speciale introductieversie, de Premiere Edition, is nog te bestellen. De Premiere Edition is vanaf 40.390 euro leverbaar, voorzien van Mild-Hybrid 140 in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De Mild-Hybrid 158 met Xtronic-automaat is verkrijgbaar vanaf 44.390 euro.

Business Editions
De Nissan Qashqai is populair bij zowel particuliere als zakelijk rijders. Met speciale Business Editions introduceert Nissan een line-up speciaal voor de zakelijk rijder. Zo zijn de Qashqai Business Editions standaard al voorzien van een uitgebreide reeks veiligheids- en assistentiesystemen, lichtmetalen 17-inchwielen en Apple CarPlay en Android Auto. De Business Access is al vanaf 30.790 euro (fiscale waarde) leverbaar.

Gelezen: 858 keer