050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

De Kia EV3: compacte elektrische SUV maakt debuut op 23 mei

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Kia geeft vandaag de eerste beelden vrij van de EV3, de compacte SUV die elektrisch rijden voor een nog breder publiek aantrekkelijk gaat maken.

De beelden geven een glimp van het gedurfde, geometrische en robuuste design van de EV3 en benadrukken tegelijkertijd zijn dynamische karakter. Opvallende details zoals de kenmerkende Star Map-verlichting en de hoekige spatborden geven de compacte elektrische SUV een sterke, futuristische identiteit.

Het design van de EV3 lijkt sterk op dat van het recent geïntroduceerde elektrische topmodel van het merk, de EV9. En toch heeft de compactere versie zijn eigen sterke identiteit die is geïnspireerd door de wereldwijd geprezen ‘Opposites United’ designfilosofie.

De EV3 maakt in zijn segment niet alleen het verschil met zijn looks, maar ook qua ruimteaanbod. De compacte elektrische SUV van Kia levert daarnaast ook zeer goede prestaties dankzij de integratie van innovatieve technologieën.

De wereldpremière van de Kia EV3 vindt plaats op 23 mei om 12.00 uur en wordt live gestreamd op het Kia Worldwide YouTube-kanaal.

De Nederlandse prijzen, specificaties en beschikbaarheid van de nieuwste elektrische Kia worden in aanloop naar de marktintroductie bekend gemaakt.

Gelezen: 96 keer