050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Nieuwe Lexus RC F SPORT Black Edition

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

• Onderscheidend in- en exterieur
• Kleurthema geïnspireerd op diepzwarte Sumi inkt
• Zwart lederen bekleding met oranje stikwerk
• Exclusieve metallic exterieurkleur: ‘Graphite Black’

LEXUS RC F SPORT Black Edition 02

Het atletische ontwerp van de high-performance coupé Lexus RC 300h F SPORT komt nog krachtiger tot uiting bij de nieuwe Black Edition. Deze exclusieve uitvoering combineert een zwart kleurthema met speciale details en een gunstige prijs vanaf 61.495 euro.

Na de gelimiteerde RC F 10th Anniversary uitvoering introduceert Lexus nu voor de RC 300h de gelimiteerde F SPORT Black Edition uitvoering. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt deze versie gekenmerkt door een dynamische en duistere look met een reeks zwarte stylingelementen, geïnspireerd op de diepzwarte Sumi inkt die al eeuwenlang gebruikt wordt voor traditionele Japanse kalligrafie en schilderwerken.

LEXUS RC F SPORT Black Edition 03

Fraaie match
De F SPORT ‘spindle’-grille is afgewerkt in donkerchroom, evenals de behuizing van de voorste mistlampen die laag bij het breedste deel van de grille geplaats zijn en de krachtige lichtsignatuur versterken. De matzwarte 19-inch lichtmetalen F SPORT wielen en rvs-raamlijsten vormen een fraaie match met de exclusieve metallic exterieurkleur ‘Graphite Black’.

LEXUS RC F SPORT Black Edition 04

Sierpanelen bewerkt met Sumi inkt
In het interieur zijn de F SPORT stoelen en het stuurwiel bekleed met zwart leder met contrasterend oranje stikwerk. De Black Edition onderscheidt zich verder door houten sierpanelen die bewerkt zijn met Sumi inkt. Tot de uitrusting behoren ook Lexus Premium Navigatie, Lexus Safety System+ en stuurwiel verwarming.

Gelezen: 202 keer