050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Volkswagen T-Cross R-Line nu te configureren en te bestellen

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

*Sportieve R-Line looks voor in- en exterieur
*R-Line pakket leverbaar vanaf € 859
*T-Cross vanaf medio april in Nederland

Volkswagen T Cross groningen 02

Volkswagen T Cross groningen 03

De T-Cross arriveert medio april in Nederland. De nieuwe compacte SUV van Volkswagen is nu te configureren, en ook te bestellen met de sportieve R-Line pakketten. Het R-Line exterieurpakket geeft het uiterlijk van de T-Cross een extra dynamische touch. Het R-Line exterieur- én interieurpakket gaat nog verder, met onder meer speciale lichtmetalen velgen en een extra sportief interieur.

Volkswagen T Cross groningen 04

Volkswagen T Cross groningen 05

Volkswagen T Cross groningen 06

Het R-Line exterieurpakket is er voor de T-Cross, T-Cross Life en Style en bevat R-Line bumpers, een sportieve grille, fraaie zijskirts en R-Line logo’s op de voorschermen. Het R-Line exterieurpakket is er al vanaf € 859.

Volkswagen T Cross groningen 07

R-Line ex- én interieur
Het R-Line exterieur- én interieurpakket maakt de T-Cross helemaal af en biedt bovenop het exterieurpakket ook de R-line dakspoiler en 17 inch lichtmetalen velgen ‘Sebring’ (T-Cross Life) of 18 inch lichtmetalen velgen ‘Nevada’ (T-Cross Style). De sportieve lijn wordt naar het interieur doorgetrokken met onder andere aluminium instaplijsten en het R-Line driespaaks multifunctionele, met leer beklede stuur (met schakelpaddles bij DSG-transmissie). De Sport-/comfort stoelen zijn afgewerkt met speciale bekleding. Ook de aluminium pedalen, zwarte dakhemel, R-Line afwerkingsdetails en de sfeerverlichting dragen bij aan de sportieve sfeer in het interieur. Het R-Line exterieur- en interieurpakket is er vanaf € 1.987.

Volkswagen T Cross groningen 08

Volkswagen T Cross groningen 09

De stoere en compacte T-Cross komt medio april naar Nederland. Hij is nu te bestellen, te configureren en er is zelfs al een proefrit in te plannen. De compacte SUV wordt leverbaar vanaf € 22.620*.

Gelezen: 2314 keer