050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

De Arteon Business Exclusive – onweerstaanbare luxe, looks én power

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*Nieuwe topuitvoeringen van stijlvolle Gran Turismo van Volkswagen
*Standaard met 140 kW/190 pk sterke 2.0 TSI of TDI én DSG-automaat
*Zeer rijk uitgerust, klantvoordeel tot wel € 8.800*
*Leverbaar vanaf € 46.205* of € 315** bijtelling per maand

VW Arteon Business Exclusive groningen 01

Volkswagen lanceert de Arteon Business Exclusive. Deze nieuwe topuitvoering maakt zijn naam meer dan waar met sportieve looks, een zeer rijke uitrusting en krachtige motoren. Met zijn verrassende prijs is deze luxe Gran Turismo van Volkswagen nu meer dan ooit een onweerstaanbaar aanbod.

De nieuwste Arteon is er in twee smaken, de gedistingeerde Business Elegance Exclusive en de sportieve Business R Exclusive. Elk met een eigen karakter, bieden deze nieuwe uitvoeringen een ongekend bereikbare combinatie van luxe, looks en power. 

VW Arteon Business Exclusive groningen 02

Luxe
De Business Exclusive modellen zijn uitgerust met alles wat een zakelijke rijder zich maar kan wensen. De Business Elegance Exclusive is onder meer voorzien van het ’Discover Pro’ infotainmentsysteem met mobiele online diensten en DAB+ radio, de Mijn Volkswagen app, Top-Comfort stoelen, Keyless Access met Easy Open achterklep, LED koplampen, Light Assist en het digitale instrumentenpaneel Digital Cockpit. Hij biedt daarnaast een scala aan assistentiesystemen, waaronder Lane Assist, Adaptive Cruise Control en Park Distance Control met achteruitrijcamera.

De Business R Exclusive doet hier nog een schep bovenop met onder meer LED Plus koplampen met Dynamic Light Assist en Driving Profile dat het mogelijk maakt om de besturing en de gasrespons naar wens in te stellen.

VW Arteon Business Exclusive groningen 03

Looks
De Business Exclusive modellen maken indruk met hun sportieve design en fraaie materialen. Het interieur is afgewerkt met Vienna leder en alcantara® en is voorzien van gedistingeerde sfeerverlichting en pedalen in geborsteld edelstaal. De Business Elegance Exclusive staat op 18-inch lichtmetalen ‘Shikai’ velgen en de Business R Exclusive op 18-inch ‘Sebring’.

De ‘R’ onderscheidt zich daarnaast met zijn sportieve voor-en achterbumpers, sideskirts en een subtiele achterspoiler. De ruiten vanaf de B-stijl zijn extra donker getint. Het interieur van deze sportieve versie is voorzien van een afgevlakt R-Line stuurwiel, een zwarte dakhemel en fraaie R-Line afwerkingsdetails.

VW Arteon Business Exclusive groningen 04

Power
De Arteon Business Exclusive levert hoge prestaties die recht doen aan z’n sportieve voorkomen. Hij is standaard uitgerust met een 140 kW/190 pk sterke 2.0 TSI of TDI, gekoppeld aan een soepele DSG-automaat met dubbele koppeling. Beide versies leveren hun hoge prestaties tegen een laag verbruik. De 2.0 TSI (benzine) heeft een topsnelheid van 239 km/u en accelereert in slechts 7,7 seconden van 0-100 km/u. Zijn gemiddelde verbruik is 6,0 liter*** per 100 km. De 2.0 TDI rijdt maximaal 238 km/u en snelt van 0-100 km/u in 8,0 seconden. Het gemiddelde verbruik van deze dieselversie is 4,6 liter*** op 100 km.

VW Arteon Business Exclusive groningen 05

Met de nieuwe Arteon Business Exclusive maakt Volkswagen het rijden in een Gran Turismo nu extra bereikbaar. De verschillende uitvoeringen zijn inmiddels te configureren en te bestellen vanaf € 46.205* (Business Elegance Exclusive) en € 47.450* (Business R Exclusive). Het klantvoordeel op deze rijk uitgeruste Gran Turismo’s loopt op tot liefst € 8.800*. Voor zakelijke rijders is hij al te rijden voor een fiscale bijtelling vanaf € 315** per maand.

VW Arteon Business Exclusive groningen 06

De Arteon Business Exclusive modellen zijn hier te configureren en de Arteon prijslijst is hier te downloaden.

Gelezen: 1368 keer