050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

De nieuwe BMW 5 Serie

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan en nieuwe BMW 5 Serie Touring tillen sportieve, efficiënte en vooruitstrevende karakter naar een nog hoger plan. Het exterieurdesign is uitgebreid ge-update en het interieur is tot in de kleinste details verfijnd. Andere kenmerkende zaken zijn de verbeterde efficiëntie, extra rijdynamiek dankzij elektrificatie van aandrijflijnen en toonaangevende innovaties op het gebied van rijhulpsystemen, bedieningsgemak en connectiviteit.

P90389005 lowRes

*Debuut van nieuwe BMW 5 Serie: uitgebreide update van het exterieurdesign met meer sportieve allure en opvallende designelementen, verder verfijnd premium gevoel van het interieur, verbeterde efficiency, extra rijdynamiek dankzij elektrificatie van diverse aandrijflijnen en toonaangevende innovaties op het gebied van rijhulpsystemen, bedieningsgemak en connectiviteit.

P90389006 lowRes

*Nieuw hoofdstuk in succesvolle historie van de BMW 5 Serie die in 1972 debuteerde; van de huidige modelgeneratie zijn er wereldwijd al meer dan 600.000 exemplaren verkocht. Marktintroductie van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan en BMW 5 Serie Touring in juli 2020.

Gelezen: 1691 keer