050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride Sahara, 80th Anniversary en Rubicon - officiële digitale onthulling op 21 mei-

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride is de meest milieuvriendelijke en capabele Wrangler ooit. Op 21 mei wordt de alleskunner in Sahara, 80th Anniversary en Rubicon uitvoering via een digitale presentatie officieel onthuld.

Na de onlangs geïntroduceerde, gelimiteerde First Edition, is de Wrangler 4xe nu ook in andere uitvoeringen leverbaar als Sahara, 80th Anniversary en Rubicon. In de meest capabele Wrangler ooit kan met nieuwe rijmodi worden gereden: Hybrid, Full Electric en E-save. De auto biedt de meest spectaculaire en meest open manier van rijden. Zo kan de standaard geleverde hardtop (Sahara, 80th Anniversary) worden afgenomen, kunnen alle portieren worden verwijderd èn kan de voorruit worden neergeklapt. Een unicum.

Dankzij het koppelen van twee elektromotoren en een 2.0 liter turbobenzinemotor, heeft de Wrangler 4xe een gecombineerd vermogen van 380 pk (280kW) en een gecombineerd koppel van 637 Nm. Dit is de meest geavanceerde aandrijflijn die ooit op de Wrangler is gemonteerd. Het optimaliseert het brandstofverbruik en biedt de mogelijkheid om - met een actieradius tot 50 km*- de meeste dagelijkse ritten volledig elektrisch af te leggen. Naast een duurzame en efficiënte 4x4-auto (met een brandstofverbruik van ongeveer 3,5 liter/100 km in hybride modus), zorgt de 4xe-technologie ook voor een buitengewoon plezierige rijervaring. Mede dankzij de achttraps-automatische transmissie accelereert de Wranlger 4xe van 0 naar 100 km/u in slechts 6,5 seconden.

LED verlichting voor en achter, 8.4-inch Uconnect NAV touchscreensysteem, een 7 inch TFT-scherm, Apple CarPlay, Android Auto, automatisch geregelde dual zone airconditioning en blind spot monitoring, inclusief rear cross path detection. Alle uitvoeringen beschikken over parkeersensoren voor en achter, inclusief een achteruitrijcamera. De Rubicon beschikt daarnaast over de nieuwe front off-road camera. Deze biedt optimaal zicht op wat er vóór de auto gebeurt, ideaal in het terrein en praktisch tijdens een lastige parkeermanouvre.

De milieuvriendelijkste, meest geavanceerde Wrangler 4xe is leverbaar in tien verschillende kleuren en staat als volgt in de prijslijst:

4xe Sahara: € 80.690
4xe 80th Anniversary: € 82.990
4xe Rubicon: € 84.690

De nieuwe Wrangler 4xe biedt alles wat de Wrangler al te bieden had en méér. En net als iedere andere Jeep, is ook de Wrangler 4xe de enige jeep die zich ook echt een Jeep® mag noemen.

Gelezen: 1025 keer