050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Kia EV6 in 2022: meer keuze en extra bereikbaar

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*Luxe EV6 Air met SEPP-subsidie al te rijden vanaf € 41.245,-*
*Nieuwe EV6 Plus 58 kWh vanaf € 48.595,-*
*Plus en GT-Line verkrijgbaar met nieuwe, gewilde opties

De Kia EV6, de baanbrekende elektrische auto van het grootste EV-merk van 2021, is in het nieuwe jaar extra bereikbaar en divers. Voor particulieren is met name de EV6 Air met SEPP-subsidie interessant, terwijl de nieuwe Plus 58 kWh en veelgevraagde nieuwe opties het aanbod verder verbreden.

Extra interessant voor particuliere rijders: de luxe Kia EV6 Air met SEPP-subsidie
Sinds 3 januari van dit jaar maakt de overheid het overstappen op een elektrische auto voor particulieren nog aantrekkelijker met een SEPP-subsidie van € 3.350,-. De Kia EV6 Air 58kWh komt hiervoor in aanmerking. Een rijk uitgeruste EV6, met een actieradius tot 394 kilometer** (WLTP), een ultrasnelle laadcapaciteit én 7 jaar garantie is inclusief deze subsidie al vanaf € 41.245,-* te rijden. EV6-rijders die liever private leasen dan kopen, kunnen de subsidie, onder bepaalde voorwaarden, ook in maandelijkse termijnen laten uitbetalen. De Air is beschikbaar vanaf € 579,- per maand en met subsidie is dat de eerste 48 maanden zelfs vanaf € 510,- per maand.

Air is de nieuwe naam van het eerste uitvoeringsniveau van de EV6. De zeer rijke standaarduitrusting van deze versie bestaat onder meer uit de dual curved 12.3” displays, een geavanceerd navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services, een smart key, snelwegassistentie, autonome noodremassistentie, intelligente snelheidsbordenherkenning en dual zone climate control. Ook standaard zijn luxe features zoals parkeersensoren rondom, DAB+ audio, 5 USB-aansluitingen, een achteruitrijcamera, stoelverwarming vóór en stuurwielverwarming. De EV6 Air valt op met zijn 19” lichtmetalen velgen, LED-verlichting vóór en achter en privacy glass. Hij wordt standaard geleverd in Runway Red metallic, en is tegen meerprijs verkrijgbaar in 9 andere kleuren.

Gelezen: 61 keer