050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

LEXUS stunt met LBX-showroom in AMSTERDAMSE P.C. HOOFTSTRAAT

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het winkelpubliek in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat werd deze week verrast met een tijdelijke showroom voor de nieuwe Lexus LBX. Lexus parkeerde de showroom vlak voor de meest luxueuze winkelpanden van Nederland.

Op een parkeerplaats werd een complete tijdelijke showroom opgebouwd rond de nieuwe Lexus LBX. Goed verlicht was de auto te bewonderen in de drukke Amsterdamse winkelstraat. Voorbijgangers konden direct plaatsnemen in de nieuwe LBX, de luxe materialen bekijken en het infotainmentsysteem uitproberen. Zoals het hoort in een Lexus-showroom, was er ook aan uitstekende koffie gedacht.

BINNENKORT IN EEN ANDERE BEKENDE WINKELSTRAAT
De Lexus LBX-showroom wordt binnenkort in een andere bekende winkelstraat geparkeerd, om ook daar het winkelpubliek kennis te laten maken met de nieuwe Lexus LBX. Geïnteresseerden kunnen ter plekke meer informatie krijgen over de auto en worden voor proefritten doorverwezen naar de dichtstbijzijnde Lexus-showroom. Lexus heeft vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Sittard en Zwolle.

LBX IN DE STAD
Goed zicht rondom, wendbaar weggedrag en compacte afmetingen zijn kwaliteiten die met name in een stad van groot belang zijn. Met een lengte van 4,19 meter is de Lexus LBX zo’n dertig centimeter korter dan de Lexus UX. De draaicirkel is slechts 10,4 meter, waardoor de Lexus LBX zeer wendbaar is. Om de bestuurder maximaal zicht te bieden, is de binnenspiegel in hoogte verstelbaar.

Bij het uitstappen houdt elke Lexus LBX met Blind Spot Monitor automatisch rekening met het verkeer om de auto heen. Safe Exit Assist assisteert de bestuurder en passagiers met uitstappen, door de deuren te ontgrendelen als ze veilig kunnen worden geopend en er niet toevallig nog een fietser of auto aankomt.

EFFICIËNT EN KRACHTIG
De LBX beschikt standaard over een krachtige en efficiënte hybride aandrijflijn met 100 kW/136 pk. Met een gemiddeld verbruik (WLTP) van slechts 4,5 tot 4,8 liter per 100 kilometer is de LBX zeer zuinig voor zijn segment. In de stad haalt de LBX een verbruik tussen de 3,7 liter en 4,5 liter per 100 kilometer (WLTP).

DIRECT TE BESTELLEN
De Lexus LBX is te bestellen in vier verschillende Atmospheres, naast de standaarduitvoering: LBX Elegant, LBX Emotion, LBX Relax en LBX Cool. De auto leverbaar vanaf 35.995 euro of 499 euro per maand in Private Lease.

Gelezen: 183 keer