050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Veel ruimte, alles erop en eraan: ID.7 Tourer 1ST Edition

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De ruime Volkswagen ID.7 Tourer is nu ook beschikbaar als exclusieve 1ST Edition, met werkelijk alles erop en eraan. Daarmee combineert Volkswagen de ruimte van de nieuwe ID.7 Tourer met de riante uitrusting van een luxe limited edition. Voor Nederland zijn in totaal slechts 140 exemplaren van de ID.7 Tourer 1ST Edition beschikbaar, die nu te bestellen zijn vanaf € 64.990.

De elegant gelijnde ID.7 Tourer is de grootste elektrisch aangedreven stationwagon op de markt. Hij biedt veel ruimte, comfort en verfijning voor vijf inzittenden en zijn bagageruimte is een attractie op zich. Het volume ervan kan variëren van 605 - 1.170 liter. Dankzij het standaard 77 kWh-accupakket is de ID.7 Tourer 1ST Edition goed voor een zorgeloze range tot zelfs 569 km**. Snelladen kan met een laadvermogen tot 175 kW.

All-in
Zoals het een luxe limited edition betaamt laat de ID.7 Tourer 1ST Edition echt niets te wensen over. Standaard vertrouwt hij bijvoorbeeld op 20 inch lichtmetalen velgen, LED Matrix-koplampen inclusief een lichtstrip in de grille, LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en het slimme panoramadak met smartglass, dat via een slider kan overschakelen van transparant naar ondoorzichtig en omgekeerd.

Het interieur biedt de luxe van Ergo-Active stoelen met verwarming-, ventilatie en massagefuncties, een high-end Harman Kardon sound system met subwoofer, sfeerverlichting (30 kleuren) en geluidsisolerende ramen. De elektrisch inklapbare trekhaak en de achterklep met easy open/close dragen bij aan het gebruiksgemak. Het Comfort Pakket met onder meer Navigatie Discover Pro is standaard en dat geldt ook voor Dynamic Chassis Control, dat een brede spreiding biedt tussen comfort en dynamiek. Een warmtepomp draagt bij aan maximale efficiency.


Limited: 140 exemplaren voor Nederland
De ID.7 Tourer 1ST Edition is – uitsluitend uit voorraad - leverbaar tegen een zeer scherpe prijs vanaf € 64.990. Om een idee te geven: de prijs van een reguliere ID.7 Pro Business met alle genoemde extra’s en optiepakketten ligt € 4.250 hoger. Snel schakelen is wel van belang: de ID.7 Tourer 1ST Edition is beschikbaar in een oplage van slechts 140 exemplaren.

De ID. 7 Tourer rolt van de band in het Duitse Emden, vlak over de grens. De officiële introductie op de Nederlandse markt staat gepland voor augustus. Zeker is dat de kopers van een 1ST Edition als één van de eersten met de elektrische stationwagon rijden!

Bij de aanschaf van de ID.7 Tourer is t/m 7 jaar onderhoud en 8 jaar fabrieksgarantie (óf maximaal 160.000 km) op de hoogvoltaccu inbegrepen. Daarnaast is er gratis 24 uur pechhulp binnen Europa. Dankzij het uitgebreide servicenetwerk in Nederland en in Europa zijn Volkswagen-rijders binnen 3 uur weer mobiel bij pech, zoals een lekke band.

Gelezen: 167 keer