050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Nieuwe Nissan QASHQAI: geavanceerd ontwerp en eersteklas comfort voor toonaangevende rijervaring

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*Interieur nieuwe Nissan QASHQAI met premium designdetails en geavanceerde technologie, waaronder HD-beeldschermen, head-updisplay en draadloze telefoonlader
*Verbeterde interieurambiance en grotere interieurafmetingen voor meer comfort en verfijning aan boord

Het interieur van de volledig nieuwe Nissan QASHQAI is comfortabel, indrukwekkend en connected. Daarmee zet de derde generatie van Nissans populaire Crossover nieuwe maatstaven in zijn segment op het gebied van premium beleving, onderscheidend design en gebruiksgemak.

Sinds de verkoopstart van de eerste QASHQAI, een kleine vijftien jaar geleden, hebben de designers en ingenieurs van Nissan zodanig veel feedback van miljoenen klanten verzameld en toegepast, dat de nieuwe generatie de meest gebruikersgerichte en compromisloze tot op heden is.

Geavanceerde Nissan Intelligent Mobility-technologie ligt binnen handbereik van de bestuurder, terwijl bij elke aanraking comfort en kwaliteit ervaren wordt. Nieuwe hoogwaardige materialen, slimme functies en doordachte details kenmerken het interieur, dat in elke dimensie een hypermodern design en optimale functionaliteit biedt.

Matthew Weaver, Vice President, Nissan Design Europe: ‘De nieuwe Nissan QASHQAI biedt een perfecte mix van expressief design en klantverwachtingen. De behoeften van klanten bepalen onze focus. Wij willen voldoen aan hun hoogste verwachtingen. Met deze nieuwe generatie hebben we de QASHQAI naar een nieuw niveau getild door een premium, luxueuze en geavanceerde omgeving te creëren die óók praktisch, toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. En daarmee de norm zet.’

Gelezen: 970 keer