050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Citroën ë-C4 maakt dagelijkse ritten en lange reizen mogelijk

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*De Citroën ë‑C4 combineert een economisch voordeligere en lichtere 50 kWh batterij met 100 kW gelijkstroom laadvermogen, en levert daarmee betere laadsnelheden dan de meeste van zijn concurrenten.
*Met een actieradius van 357 km (WLTP) kan de bestuurder van de ë‑C4 met een gerust hart dagelijkse ritten maken evenals langere reizen. Met de Charge My Car-app is elke reis inclusief laden onderweg te plannen dankzij 300.000 compatibele oplaadstations in Europa.
*Tot dusver is de ë‑C4 - de volledig elektrische versie van de C4 - in Frankrijk, Spanje en Nederland goed voor 35% van de totale C4‑verkoop.

De overstap naar elektrisch rijden verandert onze manier van denken en laat nieuwe gewoonten ontstaan. Een kleinere, goedkopere batterij met een grote laadcapaciteit is sneller en vaker volgeladen, in tegenstelling tot zware, dure batterijen – waarvan de totale actieradius slechts zelden volledig wordt benut. Dit proces – en daarmee ook de transitie – wordt vergemakkelijkt door de uitbreiding van het laadnetwerk (met name in de buurt van snelwegen) en het gemak waarmee ritten kunnen worden gepland met behulp van de app Charge My Car van Free2move.

Citroën ë‑C4: Perfect voor de lange ritten
De ë‑C4 is zodanig ontworpen dat zowel de dagelijkse ritten als lange reizen gemakkelijker worden: niet alleen worden korte dagelijkse ritten praktischer, de ë‑C4 heeft ook alles in huis om ook op langere afstanden volledige gemoedsrust te bieden:

*Een kleinere omvang van de batterij, wat minder gewicht betekent en resulteert in een lager verbruik
*Geoptimaliseerde laadtijden dankzij 100 kW snelladen met gelijkstroom
*Verbeterd stroomverbruik dankzij innovaties op het gebied van warmtepompen, de toevoeging van een hygrometrische sensor en een geoptimaliseerd transmissiesysteem.

 

Gelezen: 982 keer