050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Opel viert 160e verjaardag met virtuele tour

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

*Van 1862 tot vandaag: nieuwe virtuele tour langs de geschiedenis van Opel nu online te maken.
*‘160 jaar Opel’-tour is aanvulling op al beschikbare online tours - “Alternative Drives”, “Rally Racing”, “Roaring Twenties” en “Mobility for Millions”.
*Voor fans en vrienden van het merk: Virtuele rondleidingen ontwikkeld met veel aandacht voor detail

In 2022 viert Opel zijn 160e verjaardag. Ter gelegenheid hiervan heeft Opel Classic een virtuele historische tour samengesteld die voor onder andere fans en vrienden van het merk bijzonder de moeite waard is: de nieuwe ‘160 jaar Opel’-tour op opel.com/opelclassic/. Vanuit de luie stoel is online te genieten van talrijke hoogtepunten uit 160 jaar Opel-engineering. Opel Classic biedt kijkers een gevarieerde tour langs de eerste naaimachines en fietsen ‘made in Rüsselsheim’ tot en met de huidige ‘Gouden Stuurwiel’ titelhouder Opel Mokka-e.

Aandacht voor detail
"De nieuwe jubileumtour is ontwikkeld met veel aandacht voor detail. Het team moest eerst alle tentoongestelde stukken nauwgezet archiveren en documenteren en ze precies uitlijnen voor het filmen, zodat online bezoekers de voertuigen van alle kanten kunnen bekijken. De tweetalige '160 jaar Opel'-tour biedt een volledig nieuw Opel-perspectief. Het is echt de moeite waard om door te klikken en de tour te volgen", zegt de nieuwe directeur van Opel Classic, Leif Rohwedder, die zich verheugt op de talrijke online bezoekers.

Gelezen: 1125 keer