050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Opel Zafira Life als wereldprimeur op Brussels Motor Show 2019

Beoordeel dit item
(1 Stem)

• Wereldpremière van nieuwe Zafira Life continueert modellenoffensief Opel
• Opel GT X Experimental Concept maakt publieksdebuut
• Opels 120ste jaar van autoproductie en democratisering van mobiliteit begint
• PACE!-plan effectief, Opel elektrificeert, is wereldwijd actief en duurzame winstgevendheid keert terug

Opel pakt op de 2019-editie van de Brussels Motor Show (19 tot 27 januari) uit met een belangrijke wereldpremière: de nieuwe Opel Zafira Life. De nieuwste aanwinst van de Opel-familie werd tijdens de persconferentie op de Opel-stand 09-10 in Hal 4 onthuld door Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales en Marketing bij Opel. "Aantrekkelijk en praktisch, de nieuwe Zafira Life maakt reizen zoveel plezieriger en comfortabeler voor de bestuurder en passagiers", aldus Duchemin.

Opel Zafira LIFE groningen 00 a

De publieksdebuut van de Opel GT X Experimental is een andere belangrijke highlight tijdens de Brussels Motor Show 2019. Het studiemodel laat zien wat Opel in de nabije toekomst voor ogen heeft. Duchemin verwees tijdens zijn presentatie naar het strategische plan PACE! om te laten zien dat Opel zijn modellengamma elektrificeert en investeert in groeiende marktsegmenten en zodoende uitgroeit tot een duurzame, winstgevende en wereldwijde speler.

Opel Zafira LIFE groningen 01

Nieuwe Opel Zafira Life: praktisch, veelzijdig en plek voor tot wel negen inzittenden
"Brussel is de eerste Europese autoshow in 2019 en om die reden de perfecte gelegenheid voor Opel om stil te staan bij de eerste van een reeks nieuwe productpremières dit jaar", stelt Duchemin. De wereldpremière van de Zafire Life in Brussel valt mooi samen met het jubileumjaar van Opel. De Duitse autobouwer produceert al 120 jaar lang praktische voertuigen met innovatieve technologie, bereikbaar voor iedereen. Deze kwaliteiten komen perfect tot uiting in de nieuwe Opel Zafira Life. Dit model staat garant voor fun-to-drive maar het is ook een comfortabele MPV (multi-purpose vehicle). Hij is leverbaar in drie lengtevarianten. Er is keuze uit een 4,60 meter lange 'Small'-versie, een 4.95 meter lange 'Medium'-variant of een 5,30 meter lange 'Large'-uitvoering - stuk voor stuk met tot wel negen zitplaatsen. "De Zafira Life komt aan alle eisen tegemoet", aldus Duchemin. "Van het veelzijdige interieur en uitzonderlijke comfort tot state-of-the-art infotainment en intelligente rijhulpsystemen." Begin 2021 komt Opel met een volledig elektrische versie van de Zafira Life.

Opel Zafira LIFE groningen 02

Gelezen: 2152 keer