050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

De nieuwe Twingo: meer fun en verfijnder dan ooit!

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De Renault Twingo heeft een nieuwe look! Maar dat niet alleen. Hij is geavanceerder dan ooit, biedt volop rijplezier en is uitzonderlijk wendbaar. Het in- en exterieur is naar persoonlijke smaak te personaliseren en Renault EASY CONNECT biedt keuze uit verschillende multimediasystemen, waaronder het nieuwe multimediasysteem Renault EASY LINK. De nieuwe Renault Twingo wordt geleverd met keuze uit twee benzinemotoren, voorzien van de nieuwste technologieën en die voldoen aan de strenge Euro 6d-emissienorm. Meer informatie over beschikbaarheid en prijzen wordt later bekend gemaakt.

Renault Twingo groningen 00

Nieuwe Twingo: de 'ultra'-auto

Ultra-makkelijk hanteerbaar
Mede dankzij de achterin gemonteerde motor heeft de Renault Twingo een draaicirkel van slechts 8,60 meter, de kleinste in het segment. Met zijn compacte formaat (3,61 meter lang) manoeuvreert de Twingo zich moeiteloos door het drukke stadsverkeer en wurmt hij zich eenvoudig in krappe parkeerplaatsen.

Renault Twingo groningen 02

Renault Twingo groningen 01

Ultra-fun
De Twingo biedt een sportief en veilig weggedrag dankzij het specifiek ontwikkelde chassis. De SCe 75-motor biedt een uitstekende balans tussen plezier en verbruik. Dat geldt voor de TCe 95, die bovendien te combineren is met de EDC-automaat met dubbele koppeling (uniek in het segment).

Renault Twingo groningen 08

Renault Twingo groningen 09

Ultra-connected
Er is keuze uit twee Renault EASY CONNECT-multimediasystemen: R&Go en EASY LINK. Deze systemen zijn compatible met Apple- en Android-smartphones en maken het mogelijk om populaire smartphone-apps zoals Google Maps, Waze, Deezer, Spotify of Apple Music veilig te gebruiken in de auto.

Renault Twingo groningen 04

Ultra-personaliseerbaar
Dankzij de verschillende carrosseriekleuren (waaronder de nieuwe kleuren Jaune Mango en Blanc Quartz), diverse in- en exterieurpakketten, verschillende stripings voor het exterieur en vier verschillende wieldesigns, zijn er honderden combinaties mogelijk.

Renault Twingo groningen 05

Renault Twingo groningen 06

Ultra-handig
Met vijf portieren en een volledig neerklapbare rugleuning van de passagiersstoel biedt de Twingo een laadlengte van 2,31 meter – een recordwaarde die normaal alleen voor grotere en duurdere auto’s is weggelegd. Tevens profiteert de bestuurder van een nieuw ontworpen middenconsole en een gemakkelijkere ontgrendeling van de voor- en achterklep.

Renault Twingo groningen 07

Ultra-veilig
Inzittenden worden in de Twingo beschermd met behulp van geavanceerde kreukelzones rond het passagierscompartiment, vier airbags en veiligheidsgordels met gordelspanners. Elektronische hulpsystemen zoals Lane Departure Warning en Hill Start Assist assisteren de bestuurder.

Gelezen: 2086 keer