050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Suzuki Smart Hybrid standaard op vrijwel elke Suzuki Ignis

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De zuinige en praktische Suzuki Ignis wordt per direct nóg completer. Elke nieuwe handgeschakelde Suzuki Ignis is vanaf nu standaard uitgerust met het Suzuki Smart Hybrid-systeem. De vanafprijs is ongewijzigd: de Ignis is er vanaf 15.899 euro.

Suzuki Smart Hybrid standaard op vrijwel elke Suzuki Ignis groningen 01

Suzuki Smart Hybrid
Minder CO2-uitstoot en minder verbruik, zonder dat je er íets voor hoeft te doen. Het Suzuki Smart Hybrid-systeem maakt gebruikt van een startgenerator. De energie die vrijkomt bij het remmen wordt opgeslagen in een lithium-ion-accu. Die energie voedt bijvoorbeeld de airconditioning en helpt bij het starten, rijden en accelereren van de motor. De opgeslagen energie wordt ook ingezet bij de verlichting en het afspelen van je favoriete muziek. Voorheen was het Suzuki Smart Hybrid-systeem alleen standaard op de Ignis Stijl, de topuitvoering van de auto. Nu wordt het standaard voor alle handgeschakelde uitvoeringen van de Suzuki Ignis.

Suzuki Smart Hybrid standaard op vrijwel elke Suzuki Ignis groningen 02

Suzuki Smart Hybrid standaard op vrijwel elke Suzuki Ignis groningen 03

LED-koplampen
De standaarduitrusting van de Ignis Comfort en de handgeschakelde Ignis Select wordt met de introductie van het Suzuki Smart Hybrid-systeem nog verder uitgebreid. De twee uitvoeringen krijgen standaard heldere LED-koplampen, LED-achterlichten en ook mistlampen aan de voorzijde. Voor de Ignis Comfort wordt er ook nog DAB-radio aan toegevoegd. Dat was al standaard op de Ignis Select en Ignis Stijl.

Suzuki Smart Hybrid standaard op vrijwel elke Suzuki Ignis groningen 04

Suzuki Smart Hybrid standaard op vrijwel elke Suzuki Ignis groningen 05

Vanafprijzen
Net als voorheen starten de prijzen van de Suzuki Ignis bij 15.899 euro. Voor de Ignis Select start de prijs bij 17.399 euro. Het topmodel van de Ignis, de Stijl, is leverbaar vanaf 18.999 euro. Bij de handgeschakelde Ignis Select en Ignis Stijl is het Smart Hybrid-systeem ook te combineren met AllGrip-vierwielaandrijving. De Ignis Select en Ignis Stijl zijn daarnaast – zonder Smart Hybrid-systeem – leverbaar met de zuinige AGS Automaat met vijf versnellingen.

Suzuki Smart Hybrid standaard op vrijwel elke Suzuki Ignis groningen 06

Gelezen: 1365 keer