050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Kiki Bertens kiest voor Peugeot

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Peugeot Nederland heeft zich verbonden als sponsor aan de beste Nederlandse tennisster, Kiki Bertens. Bertens gaat deel uitmaken van het in 2018 succesvol gelanceerde Peugeot NextGen Lions tennisprogramma. De samenwerking gaat van start tijdens de WTA Finals. 

Ondersteuning nieuwe generatie tennistalent
Veelbelovend tennistalent verdient support. De stap naar het proftennis is zwaar, tegenslagen en onzekerheid moeten overwonnen worden. Het NextGen Lions tennisprogramma van Peugeot Nederland ondersteunt deze nieuwe generatie tennistalenten. De 27-jarige Bertens gaat samen met Peugeot aanstormend talent inspireren en motiveren om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Iedere jonge tennisser droomt ervan dezelfde successen als Kiki te kunnen behalen. Binnen het programma brengt ze meteen ook veel ervaring en een winnaarsmentaliteit mee. Naast de ervaren Robin Haase (32) zullen ook de huidige NextGenLions Tallon Griekspoor (23), Botic van de Zandschulp (24), Tim van Rijthoven (22) en Ryan Nijboer (20) zich daar aan kunnen optrekken.

Kiki Bertens: “Het plan van Peugeot spreekt me enorm aan. Ik weet hoe moeilijk het is om de top te halen en wat je er allemaal voor over moet hebben. Toen ik jonger was wist ik niet dat ik zo ver zou kunnen komen. Door nooit op te geven en dag in dag uit keihard te werken ben ik in staat geweest om mijn dromen te verwezenlijken. Ik hoop een inspiratiebron te zijn voor de jeugd om ook te gaan tennissen. Daarom ben ik blij met Peugeot als partner. Ik vind het leuk dat ik vanuit het NextGen Lions programma mijn steentje ga bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw Nederlands tennistalent.”

Onbetwiste nummer één van Nederland
Met onder meer 7 gewonnen ITF-toernooien, 9 WTA titels, een ‘Most Improved Player of the Year-award’ in 2018 en een halve finaleplek tijdens Roland Garros (2016) is Kiki Bertens de onbetwiste nummer 1 van Nederland. De uit Breda afkomstige Bertens stond na haar winst bij het WTA-Toernooi van Madrid in mei van dit jaar zelfs op de 4e plek van de wereldranglijst, nog nooit stond een Nederlandse tennisster hoger genoteerd. Momenteel bezet ze de 10e positie.

Ellis Blasé, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland: “Met Kiki aan boord kunnen wij het NextGen Lions programma verder uitbreiden en nog nadrukkelijker de nieuwe generatie tennissers en tennissters stimuleren. Ze is een geweldig voorbeeld van hoe je de absolute wereldtop kunt bereiken. Door elke dag opnieuw de strijd aan te gaan, offers te brengen en altijd te blijven doorzetten. Wie anders dan Kiki kan jong talent overtuigen dat ze met de juiste motivatie, mentaliteit en inspiratie hun dromen kunnen najagen. We zijn er dan ook trots op dat Kiki zich bij de leeuwenfamilie aansluit. We hopen dat veel jonge tennissers zich door haar laten inspireren en willen bereiken wat Kiki bereikt.” 

Bekijk hier de video met Kiki Bertens

WTA-Finals
Tijdens de WTA Finals in het Chinese Shenzhen is de samenwerking met Bertens direct zichtbaar. Het prestigieuze eindtoernooi duurt tot en met 3 november en gisteren won Bertens de eerste wedstrijd van de nummer 1 van de wereld Ashleigh Barty (3-6, 6-3 en 6-4).

Peugeot & tennis
Het merk Peugeot is al ruim 40 jaar nauw betrokken bij de tennissport. Zo is het Platinum Partner van de Association of Tennis Professionals (ATP), is het Official Car Partner van het ABN Amro WTT Rotterdam en steunt het de Krajicek Foundation. In samenwerking met het dealernetwerk van Peugeot worden ook lokale tennisinitiatieven ondersteund. Zo hebben alle ITF Futures op support kunnen rekenen en zet het merk zich actief in om dealers te verbinden aan tennisclubs en tennisfans.

Meer over het Peugeot NextGen Lions tennisprogramma is te vinden op: www.nextgenlions.peugeot.nl 

Gelezen: 1749 keer