050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

ID. SPACE VIZZION debuteert tijdens LA Auto Show

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*Minimale emissie en maximale ruimte: de ID. SPACE VIZZION definieert een nieuw elektrisch segment
*Zevende lid van de snel groeiende ID. Family
*590 km actieradius (WLTP)

ID.SPACE VIZZION groningen 02

Volkswagen trekt op 19 november tijdens de Internationale Autoshow van Los Angeles het doek af van de ID. SPACE VIZZION. Het zevende lid van de snel groeiende ID. Family combineert de ruimte van een SUV met het karakter van een sportieve Gran Turismo. Hij is direct herkenbaar als een ID. en heeft toch een geheel eigen karakter.

ID.SPACE VIZZION groningen 03

De ID. SPACE VIZZION staat op het MEB-platform van Volkswagen. Dit nieuwe, speciaal voor elektrische auto’s ontwikkelde platform is de basis van een nieuwe generatie auto’s die elektrisch rijden mogelijk gaat maken voor de massa.

ID.SPACE VIZZION groningen 04

Mede dankzij de geavanceerde aandrijflijn en de gestroomlijnde carrosserie heeft deze concept car een actieradius van 590 kilometer (WLTP). Hiermee heeft dit model het hoogste bereik in kilometers binnen de elektrische Volkswagen familie.

ID.SPACE VIZZION groningen 05

Het interieur van het nieuwste lid van de ID. Family is volledig digitaal en biedt een ongekend ruimtelijke ervaring. Er zijn duurzame en hoogwaardige materialen toegepast zoals AppleSkin™, een kunstleder dat onder meer bestaat uit restmateriaal uit de appelsap-productie.

De ID. SPACE VIZZION is weliswaar een studiemodel, maar zeker geen droom. De productieversie staat gepland voor 2021 en komt in verschillende versies voor Europa, Noord-Amerika en China.

Gelezen: 1809 keer