050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

ŠKODA KAMIQ nu ook met 1.5 TSI

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*110 kW/150 pk en 250 Nm voor aansprekende prestaties;
*Geavanceerde ACT cilinderuitschakeling voor efficiënt brandstofverbruik;
*Exclusief leverbaar op KAMIQ Sport Business en Business Edition.

Skoda kamiq groningen 01

De ŠKODA KAMIQ is per direct ook te bestellen met de sterkste benzinemotor: de moderne 1.5 TSI viercilinder met turbotechnologie en cilinderuitschakeling. Deze nieuwe krachtbron wordt in ŠKODA’s nieuwe stads-SUV exclusief gecombineerd met de complete Sport Business- en Business Edition-uitvoeringen.

Skoda kamiq groningen 02

Recent debuteerde de ŠKODA KAMIQ in de prijslijsten met een keuze uit twee efficiënte 1.0 TSI Greentech driecilinder turbo-benzinemotoren (70 kW/95 pk of 85 kW/115 pk). In aanloop naar de Nederlandse marktintroductie begin december breidt ŠKODA het motorenaanbod nu verder uit met een krachtige 1.5 TSI.

Skoda kamiq groningen 04

Geavanceerde ACT-technologie
Met een vermogen van 110 kW/150 en 250 Newtonmeter aan trekkracht tussen 1.500 en 3.500 tpm garandeert de nieuwe viercilinder turbo-benzinemotor in de KAMIQ pittige prestaties in én buiten de stad. Tegelijkertijd springt de KAMIQ 1.5 TSI efficiënt met de brandstof om dankzij de geavanceerde Active Cylinder Technology (ACT). Bij lage motorbelasting, bijvoorbeeld op de snelweg bij een constante snelheid, schakelt dit systeem automatisch twee van de vier cilinders uit om brandstof te besparen. Dat resulteert in een gecombineerd verbruik van 4,8 l/100 km (CO2: 110 g/km)** voor de uitvoering met handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Skoda kamiq groningen 05

KAMIQ 1.5 TSI: altijd compleet
De KAMIQ 1.5 TSI is er naar wens met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de optionele 7-traps DSG-automaat, en wordt exclusief gecombineerd met de aantrekkelijke en complete Sport Business- en Business Edition-uitrusting. De KAMIQ 1.5 TSI Sport Business krijgt standaard onder meer automatische airconditioning, LED-koplampen, Radio Bolero met 8 inch kleurendisplay, Smartphone integratie met Apple Carplay, de veiligheidssystemen Lane Assist en Front Assist, het LED-interieurpakket, sportstoelen met stoffen/suedia bekleding, een zwarte dakhemel, Sunset glas achter en parkeersensoren achter.

Skoda kamiq groningen 06

De nog rijker uitgeruste KAMIQ 1.5 TSI Business Edition beschikt standaard over bijvoorbeeld Easy start, Full LED koplampen en achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, plus een regensensor. Hij is bovendien digitaal en connected dankzij de virtual cockpit, Amundsen Navigatie met 9,2-inch kleurentouchscreen, 1 jaar ŠKODA Connect (Care Connect en Infotainment online), DAB+ digitale radio, bluetooth telefoonvoorbereiding inclusief draadloos opladen en het ŠKODA sound system met 9 luidsprekers, subwoofer en versterker. Ook parkeersensoren voor en achter, verwarmde voorstoelen en het LED-interieurpakket zijn standaard.

Skoda kamiq groningen 03

De KAMIQ 1.5 TSI is nu te bestellen en staat vanaf 5 december aanstaande bij Century Autogroep, de ŠKODA-dealer in Groningen.
Prijzen beginnen bij € 29.190* voor de handgeschakelde KAMIQ 1.5 TSI Sport Business.

Gelezen: 1542 keer