050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

  • 050auto.nl

    050auto.nl

    Informatief, altijd actueel en interessant!

De mkb tankpas, alles wat je moet weten!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wat is dat nou zo'n tankpas, je kan toch ook gewoon met je bankpas betalen. Het klopt inderdaad dat dit kan, Maar zo n tankpas biedt met name voor ZZP'ers en MKB'ers heel veel voordelen. Je hoeft namelijk geen bonnetjes meer te bewaren, en hoe vaak komt het wel niet voor dat je bij een onbemand tankstation staat en er komt geen bon uit het apparaat. Hier heb je geen last van als je met een tankpas tankt en wat het nog interessanter maakt is dat je de pas niet alleen kunt gebruiken voor het tanken, maar ook voor het parkeren, autowassen, openbaar vervoer en zelfs gratis klein onderhoud! 

Alle bonnen van tanken, parkeren, autowassen, openbaar vervoer en klein onderhoud!  moet je allemaal verwerken in je boekhoudsysteem, Dit is al bijna een dagtaak op zich. Tijd die je beter in je werk kunt steken. En dat kan als je gebruik maakt van een MKB tankpas. Want dan krijg je een keer per maand een overzichtelijke factuur met alle transacties die met de tankpas(sen) zijn gedaan die vaak ook nog vrij eenvoudig kunt digitaal kunt verwerken in je boekhoudpakket. En hiermee kun je gegarandeerd de Nederlandse BTW terug vorderen.

Zelfs voor transacties in België en Luxemburg ontvang je een BTW factuur welke je kunt gebruiken voor BTW teruggave in het buitenland. Een MKB tankpas is helaas niet gratis, maar je betaald hier maandelijks slechts een klein bedrag voor en dit heb je heel snel terugverdient als je alle kosten voor het verwerken van alle losse bonnen mee weegt. En daarbij heb je ook nog gratis klein onderhoud waarvoor je anders een bedrag zou moeten betalen.

Onze conclusie is dan ook dat een MKB tankpas met name voor MKB ers en ZZP er zeer interessant kan zijn en het zeker de moeite loont om je hier eens in te verdiepen

Gelezen: 927 keer