050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Subaru maakt prijzen Solterra bekend

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

*Eerste volledige elektrische Subaru SUV in juli bij de dealer
*Zeer rijke standaarduitrusting en hoog veiligheidsniveau
*Altijd permanente vierwielaandrijving, net als alle Subaru’s
*Prijs vanaf € 56.395,-. Nu bestellen, deze zomer rijden

Subaru heeft de prijzen van de Solterra, de eerste volledig elektrische SUV van het merk, bekend gemaakt. De ruime vijfzits-SUV beschikt altijd over permanente vierwielaandrijving, een uitgebreide veiligheidsuitrusting en een grondspeling van 21 centimeter, waarmee hij op en naast de weg zijn mannetje staat. De Solterra is er vanaf € 56.395,-. Misschien wel het beste nieuws is dat de elektrische SUV nog deze zomer leverbaar is. Nu al bestaat bij een aantal Subaru-dealers de mogelijkheid om kennis te maken met de Solterra.

Echte Subaru
De Subaru Solterra is Subaru’s eerste, volledig elektrische SUV. Eerder lanceerde het merk al de XV e-BOXER en Forester e-BOXER, beide mild-hybrideversies. De Solterra is een echte Subaru. Kijk naar de hexagonale grille, het stoere uiterlijk en de aandacht voor detail waarmee hij is ontworpen en is gebouwd. Ook hier weer veel aandacht voor passieve en actieve veiligheid en een hoog veiligheidsniveau met Subaru Safety Sense dat voorziet in tal van bestuurder-ondersteunende veiligheidsvoorzieningen, zoals adaptieve cruise controle en een camerasysteem dat met de bestuurder meekijkt en ingrijpt in geval van gevaar. Alle zaken tezamen maken de Solterra, net als zijn familieleden, een van de veiligste auto’s op de markt.

465 kilometer
Aan de techniek is eveneens veel aandacht besteed. De Solterra beschikt over een actieradius van minimaal 414 kilometer voor de Solterra Sky Package, de versie met 20-inch lichtmetalen wielen. De basisversie, Solterra genaamd, haalt 465 kilometer op een enkele acculading. Welke uitvoering ook wordt gekozen, permanente vierwielaandrijving, met een elektromotor op de voor- en op de achteras, is altijd standaard. Omdat AWD bijdraagt aan een betere wegligging onder alle omstandigheden en dus de veiligheid vergroot, en omdat het een belangrijkje bijdrage levert aan de inzetbaarheid van de Solterra: ongeacht de bestemming, ongeacht de ondergrond, de Solterra komt er. Moeiteloos.

Nog deze zomer rijden
De Solterra staat deze zomer bij Subaru’s EV-dealers, in drie smakelijke uitvoeringen: Solterra, Solterra Sky Package en Solterra Two Tone Package. De eerste kost € 56.395,- de tweede verlaat de Subaru-showroom voor € 60.895,- en heeft onder meer een glazen dak, 20-inch wielen, lederen bekleding, verwarmd stuurwiel en achterbank en een Harman Kardon-audio-installatie met 10 luidsprekers. De versie met Two Tone Package heeft alles van de versie met Sky Package, aangevuld met tweekleurenlak. Deze uitvoering kost € 62.095,-. De Solterra is momenteel bezig met een rondreis door Nederland en doet een aantal dealers aan. Snelle beslissers kunnen daardoor nog deze zomer hun volledig elektrische Solterra in ontvangst nemen. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan rechtstreeks bij de deelnemende Subaru-dealers.

Gelezen: 45 keer