050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Een dikke plus voor de Octavia Business Edition Plus

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Škoda breidt het Octavia-gamma verder uit met de Business Edition Plus-uitvoeringen van de Hatchback en de Combi. Voor een meerprijs van slechts € 1.000 vergeleken met de Business Edition-modellen, krijgt de standaarduitrusting een forse plus in de vorm van onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, het 13 inch infotainmentsysteem en Sunset Privacy Glass. De Octavia Business Edition Plus is er met efficiënte 1.5 TSI-motoren, desgewenst met mild-hybridetechnologie. De prijzen starten bij € 35.490.

Als het om luxe gaat, zetten de Octavia en Octavia Combi Business Edition Plus de volgende stap. Naast zaken als Kessy Advanced met walk-away locking, een achteruitrijcamera, de elektrisch bediende achterklep met kick-sensor (virtual pedal) en LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers beschikken ze ook over 17 inch lichtmetalen ‘Rotare Aero’ velgen, het navigatiepakket inclusief het grote (13 inch) touchdisplay en Sunset Privacy Glass. Voor een rijervaring op maat is Drive Mode Selection eveneens standaard.


Travel Assist: de plus van veilig, comfortabel en relaxt
Het geavanceerde rijassistentiesysteem Travel Assist is standaard op elke Octavia Business Edition Plus. Hierin komen de hightech assistentiesystemen Emergency Assist, fileassistent, Adaptive Lane Assist, adaptieve vooruitziende cruise control en verkeersbordenherkenning samen. De slimme samenwerking van deze systemen maakt het rijden nóg veiliger, comfortabeler en relaxter.

Meerprijs van slechts € 1.000
De nieuwe Octavia Business Edition Plus-modellen bieden het complete pakket extra’s voor een meerprijs van slechts € 1.000 ten opzichte van de reguliere Business Edition-uitvoeringen. De Octavia 1.5 TSI Business Edition Plus (85 kW/115 pk, handgeschakelde zesversnellingsbak) is er vanaf € 35.490 (Combi: € 36.990). De Business Edition Plus-modellen zijn er ook als 1.5 eTSI met mild-hybridetechnologie (MHEV). Daarbij is er keuze uit twee vermogensversies: 85 kW/115 pk en 110 kW/150 pk. De comfortabele automatische DSG-transmissie is standaard op elke Octavia Business Edition Plus MHEV. Simply Clever: het maximale trekgewicht bedraagt 1.500 kg.

De nieuwe Octavia Business Plus-modellen zijn online samen te stellen in de configurator op skoda.nl en aansluitend te bestellen bij de Škoda dealer. De levering start medio oktober.

Gelezen: 25 keer