050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Citroën C5 Aircross vanaf nu altijd geëlektrificeerd en rijker uitgerust

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Citroën maakt het aanbod van de C5 Aircross overzichtelijker met de introductie van modeljaar 70, dat per oktober in productie gaat. Vanaf het nieuwe modeljaar richt Citroën zich volledig op de geëlektrificeerde versies van de C5 Aircross. Het aantal uitvoeringen wordt teruggebracht naar twee rijk uitgeruste versies: de PLUS en de MAX.

De focus op geëlektrificeerde aandrijflijnen voor de Citroën C5 Aircross biedt niet alleen milieuvriendelijke voordelen, maar maakt het ook mogelijk om te profiteren van brandstofbesparing en van het comfort van elektrisch rijden. De beschikbare motoren zijn de Hybrid 136 ë-DCS6, de Plug-in Hybrid 180 ë-EAT8 en de Plug-in Hybrid 225 ë-EAT8.

COMPLEET PAKKET

Voor het overzicht zijn de beschikbare uitvoeringen teruggebracht naar PLUS en MAX, die extra rijk zijn uitgerust. De PLUS-uitvoering biedt een combinatie van comfort en technologie met onder andere een achteruitrijcamera met Top Rear Vision (180° weergave van de ruimte achter de auto), automatische dual zone airconditioning met luchtkwaliteitbewakingsysteem (AQS) en actief carbonfilter, en de Citroën Advanced Comfort Seats voor een optimale zitervaring. Verder beschikt de PLUS over Citroën Advanced Comfort® vering met Progressive Hydraulic Cushions voor ongeëvenaard rijcomfort, verwarmde stoelen voorin, en een connected navigatiesysteem met 10-inch kleuren touchscreen dat zowel Apple Carplay™ als Android Auto™ ondersteunt. Daarnaast is de Citroën C5 Aircross in de PLUS-uitvoering altijd standaard uitgerust met stijlvolle details zoals extra getinte achterste zijruiten en achterruit en 18-inch lichtmetalen Swirl-velgen. Als klap op de vuurpijl is Keyless Start opgewaardeerd naar standaard Keyless Entry & Start.

De MAX-uitvoering gaat een stap verder met nog meer luxe en geavanceerde technologie. Deze variant onderscheidt zich door de Ambiance Urban Black Advanced Comfort Seats die gedeeltelijk zijn bekleed met alcantara. De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar en ivoorzien van een geheugenfunctie. Verder beschikt de MAX standaard over adaptieve Cruise Control met STOP & GO functie, dodehoekbewaking en grootlichtassistent die automatisch het grootlicht dimt bij tegenliggers. Daarnaast voegt de MAX uitvoering nog Highway Driver Assist toe, evenals in zwart uitgevoerde dakrails en 18-inch Pulsar-velgen, wat bijdraagt aan het dynamische en elegante design van de C5 Aircross.

De consumentenadviesprijs voor de C5 Aircross begint bij € 39.070 (fiscale waarde € 38.170) voor de C5 Aircross Hybrid en € 40.390 voor de C5 Aircross Plug-in Hybrid (fiscale waarde € 39.400). De fiscale bijtelling voor de zakelijke rijder is nu nog aantrekkelijker en start bij € 259 per maand. De orderboeken zijn nu geopend.

Gelezen: 8 keer