050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

De nieuwe Volkswagen Transporter: nu te bestellen vanaf € 29.990

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Volkswagen Bedrijfswagens presenteerde de zevende generatie van de Transporter onlangs op de IAA Transportation 2024 in Hannover. Met een breed scala aan uitvoeringen en een focus op efficiëntie en comfort, is de nieuwe Transporter ontworpen om aan de behoeften van moderne bedrijven te voldoen. Nu al zijn de dieselversies te bestellen, de elektrische variant volgt binnenkort. Tot aan de zomer van 2025 introduceert Volkswagen Bedrijfswagens achtereenvolgens de e-Caravelle, Dubbele Cabine en de e-Kombi. Eind 2025 volgen de PHEV en hoog dak-varianten en de Pick-up Dubbele Cabine.

De nieuwe Transporter biedt op alle fronten meer: met een ruimere, slimme cockpit, een grotere laadruimte en een hoger laadvermogen en trekgewicht is deze bestelwagen zowel functioneel als veelzijdig. Voor het eerst is de Transporter ook verkrijgbaar met een 100% elektrische aandrijving en volgend jaar ook als plug-in hybride, wat hem tot een duurzame keuze maakt voor elke ondernemer. De dieselversies zijn nu als eerste te bestellen, met een tijdelijke introductieprijs van slechts € 29.990.


Het complete gamma
De instapversie van de nieuwe Transporter is standaard zeer rijk uitgerust, inclusief features zoals LED-koplampen met grootlichtassistent (Light Assist) en LED-achterlichten, Keyless Start, airconditioning, 12 inch Digitaal instrumentarium, een 13 inch infotainmentscherm, Cruise Control, parkeersensoren achter (Park Distance Control), Lane Assist en een noodremassistent (Front Assist) met voetgangers- en fietserherkenning. Voor meer rijcomfort en uitstraling zijn er de Transporter Life en Transporter Style. De Life is te bestellen vanaf € 32.150 en voegt diverse extra’s toe aan de instapversie, waaronder automatische airconditioning, 6-weg verstelbare bestuurders- en bijrijdersstoelen met armleuningen en parkeersensoren voor en achter, inclusief een achteruitrijcamera. De Style is er vanaf € 35.500 en biedt een nog uitgebreider arsenaal aan opties om de gebruikerservaring verder te verbeteren. Voor een uitstraling die bij zijn naam past, zijn de bumpers, grille, spiegels en handgrepen in carrosseriekleur uitgevoerd. Met een warmtewerende en verwarmbare voorruit, elektrisch inklapbare spiegels met omgevingsverlichting, 16 inch lichtmetalen velgen, Keyless Entry & Start en adaptieve cruise control biedt de Style verder een verhoogd comfortniveau.

Modern icoon: de Bulli
Ook de vertrouwde Bulli-uitvoering is terug en combineert het design van de Style met een nagenoeg complete uitrusting. De Bulli is beschikbaar vanaf € 38.100 en is ontworpen voor zowel zakelijk als privégebruik. Op de Transporter Bulli is daarom een indrukwekkend scala aan features te vinden, waaronder IQ.LIGHT - LED matrix koplampen met automatische koplamphoogteregeling en een coming- en leaving home functie. Daarnaast zijn er hoogglans zwarte accenten in de grille en LED-achterlichten met een exclusieve signatuur, wat bijdraagt aan de Bulli zijn herkenbaarheid en stijl. Voor extra comfort is de Transporter als Bulli uitgerust met Climatronic climate control met twee zones, stoelverwarming, een navigatiesysteem, en een 360-graden camera (Area View) voor optimaal zicht rondom. Dat maakt het manoeuvreren en parkeren in krappe ruimtes een stuk eenvoudiger.


Terug van weggeweest: de PanAmericana
Sinds 2001 was de PanAmericana al leverbaar buiten Nederland en groeide daar uit tot een exclusieve en zeer geliefde cult-klassieker. Deze robuuste uitvoering, die voortborduurt op de eerder genoemde Life, is te herkennen aan zijn opvallende all-terrain elementen zoals generfde sideskirts en wielkasten. De PanAmericana is uitgerust met luxe interieurafwerkingen, waaronder verlichte RVS-instaplijsten en hoogglans zwarte sierdelen op het dashboard en voorzien van extra’s als een verwarmbare voorruit, 17 inch lichtmetalen velgen, en elektrisch inklapbare spiegels met omgevingsverlichting. Voor de veiligheid en het comfort van alle inzittenden zijn zij- en gordijnairbags in de cabine inbegrepen, evenals Keyless Entry & Start en adaptieve cruise control. Met zijn unieke uitstraling en indrukwekkende specificaties is de PanAmericana de ideale keuze voor avontuurlijke ondernemers die zowel stijl als functionaliteit waarderen.

Gelezen: 26 keer