050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Eindejaarsdeals van ŠKODA: tot € 2.900 voordeel

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

*Tot eind december extra voordeel op nieuwe voorraadmodellen
*Tijdelijke inruilpremie tot € 1.500
*Extra aantrekkelijke Private Lease-tarieven inclusief € 500 aan brandstof

De Eindejaarsdeals van ŠKODA zijn uiteraard Simply Clever. Tot eind december kan het voordeel op nieuwe voorraadmodellen bijvoorbeeld oplopen tot maar liefst € 2.900. Bovendien zijn er gunstige inruilpremies op diverse modellen én scherpe private lease-deals in combinatie met € 500 gratis brandstof.

In aanloop naar de jaarwisseling is er bij de ŠKODA-dealer in Groningen volop voordeel op een nieuwe KAROQ of KODIAQ SUV, alsmede op de OCTAVIA en SUPERB. Het voorraadvoordeel kan daarbij oplopen tot zelfs € 2.900 voor een KAROQ Clever Edition, die er al is vanaf € 199 bijtelling per maand. De actie is geldig tot en met 28 december of zolang de voorraad strekt.

Inruilpremie tot 1.500 euro
Wie een gebruikte auto inruilt op een nieuwe ŠKODA profiteert bovendien tijdelijk van een aantrekkelijke inruilpremie die kan oplopen tot zelfs € 1.500 voor de FABIA 1.0 MPI. Ook op de CITIGO, andere FABIA-uitvoeringen en de RAPID SPACEBACK gelden prettige inruilpremies.

Private Lease inclusief brandstofpas
Klanten die een nieuwe ŠKODA via ŠKODA Private Lease gaan rijden, profiteren tijdens de Eindejaarsdeals eveneens van een extra scherpe deal. Private leasen kan bij ŠKODA al vanaf € 199 per maand* voor een CITIGO, voor € 229 per maand* voor een FABIA HATCHBACK of € 299 per maand* voor bijvoorbeeld de RAPID SPACEBACK. Tijdelijk wordt dat aanbod nog interessanter dankzij de gratis brandstofpas t.w.v. € 500 bij inzet van een nieuwe voorraadauto via ŠKODA Private Lease. Dat betekent dat nu niet alleen de auto, onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting en reparaties zijn inbegrepen, maar ook de brandstof! Voor meer informatie kunt u uiteraard bij Century Autogroep, de Skoda-dealer in Groningen.

*) ŠKODA Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door VWPFS. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Gelezen: 268 keer