050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Nieuwe PEUGEOT 208 Futuristisch en Jong

Beoordeel dit item
(1 Stem)

In een B-segment waarin auto’s steeds meer op elkaar gaan lijken, en waar zaken als plezier en jeugdigheid steeds minder belangrijk lijken te worden, onderscheidt het merk PEUGEOT zich met de introductie van de nieuwe verleidelijke PEUGEOT 208.

PEUGEOT 208 groningen 01

Omdat autogebruik verandert en omdat energietransitie een steeds grotere rol speelt, heeft de nieuwe PEUGEOT 208, direct vanaf de introductie, drie verschillende aandrijfopties – elektrisch, benzine of diesel. De carrosserie blijft in alle gevallen gelijk. U kunt kiezen tussen een verbrandingsmotor of elektromotor zonder compromis!

PEUGEOT 208 groningen 02

Deze nieuwe PEUGEOT 208 generatie, die perfect bij de strategie van het merk past om naar een positie als high end generalist op te schuiven, onderscheidt zich met een krachtig ontwerp dat jeugdigheid en energie uitstraalt.

PEUGEOT 208 groningen 03

De nieuwe PEUGEOT 208 valt ook op met een nieuwe generatie PEUGEOT i-Cockpit met onder andere een 3D head-up instrumentenpaneel en tal van rijhulpsystemen die normaliter zijn voorbehouden aan de hogere marktsegmenten.

De nieuwste leeuw zal voor het eerst worden getoond tijdens de Salon de Geneve aankomende maand. Graag tot ziens op onze PEUGEOT stand!

Gelezen: 1433 keer