050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Hyundai gaat Bluelink aanbieden in alle modellen

Beoordeel dit item
(1 Stem)

*Hyundai gaat slimme connectiviteitsdienst Bluelink aanbieden in alle modellen, te beginnen met de nieuwe IONIQ-familie
*Bluelink biedt extra comfort, veiligheid en gebruiksgemak
*Introductie Bluelink voor alle modellen komende twee jaar in heel Europa
*Nieuwe dienst de eerste vijf jaar gratis

Hyundai Motor introduceert in al zijn modellen de slimme connectiviteitsdienst Bluelink. Dit jaar is Bluelink het eerst beschikbaar in de nieuwe IONIQ-familie. Vervolgens komt Bluelink in een tijdsbestek van twee jaar ook in de andere modellen van Hyundai.

Hyundai new ioniq electric PhoneApp interface 02

Connectiviteit wordt steeds essentiëler in hedendaagse mobiliteit. Hyundai combineert met het geavanceerde Bluelink diverse intelligente IT- en automotive-technologieën om berijders van een nieuwe Hyundai nog meer comfort, veiligheid en gebruiksgemak te bieden.

Hyundai’s slimme connectiviteitsdienst Bluelink gebruikt telematica om in real-time niet alleen informatie over weer en verkeer over de brengen, maar ook informatie over beschikbare parkeerruimte, tank- en laadstations in de omgeving, plus tarieven. De technologie stelt berijders in staat om altijd optimaal met hun auto verbonden te blijven. Niet alleen dankzij het in de auto geïntegreerde modem en een simkaart, maar ook door middel van een bijbehorende app. Die staat via het mobiele netwerk in verbinding met de servicedesk van de fabrikant, zonder dat dat het dataverbruik van de smartphone verhoogt.

Hyundai new ioniq electric PhoneApp interface 03

Hyundai biedt via zijn dynamische Bluelink-technologie een breed gamma online diensten voor de auto aan. In modellen met satellietnavigatie – bijvoorbeeld Hyundai’s optionele AVN (Audio Video Navigation) – is op het nieuwe 10,25 inch grote, gedeelde touchscreen zeer uiteenlopende nuttige informatie af te lezen. Het systeem omvat ook Cloud-based stemherkenning, de mogelijkheid om in zes talen tekstberichten te dicteren en het begrijpt natuurlijke gesproken teksten. Daarmee kan de bestuurder bestemmingen als restaurants en tankstations noemen, zodat de navigatie hem er vervolgens naartoe leidt. Ook is er toegang tot Display Audio, wat infotainment biedt en de mogelijkheid om de inhoud van de smartphone via Android Auto en Apple CarPlay weer te geven op de standaard aanwezige 7-inchdisplay.

Hyundai biedt Bluelink als eerste aan voor de IONIQ-familie en de komende twee jaren geleidelijk ook voor alle andere modellen. ‘Door onze slimme connectiviteitsdienst Bluelink in alle onze modellen aan te bieden, verbeteren we de rijervaring van onze klanten – vooral op het gebied van veiligheid en connectiviteit’, zegt Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product van Hyundai Motor Europe. ‘De komende jaren mogen Hyundai-rijders meer intrigerende Bluelink-diensten in hun auto verwachten, aangezien de technologie steeds verder wordt ontwikkeld.’

Gelezen: 203 keer