050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Hyundai kondigt Hyundai i30 N Project C aan

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

• Lichtere, lagere en scherpere versie van Hyundai i30 N met 202 kW (275 pk)
• Alleen in Europa, geïnspireerd op high-performance testcircuit bij Hyundai’s Namyang R&D-centre
• Werelddebuut op IAA in Frankfurt, van 12 tot 22 september 2019

Hyundai Project C groningen 01

Hyundai heeft een gelimiteerde versie van de krachtigste Hyundai i30 N met 202 kW (275 pk) aangekondigd; de Hyundai i30 N Project C. Door verschillende designupgrades en dynamische aanpassingen biedt de gelimiteerde Hyundai i30 N Project C een nog opwindender rijbeleving.

Hyundai Project C groningen 02

Tot de unieke specificaties van de Hyundai i30 N Project C behoren met koolstofvezel versterkte kunststoffen en op de autosport geïnspireerde 19-inch velgen. Hierdoor is de auto aanzienlijk lichter dan de reguliere Hyundai i30 N en reageert hij nog sneller op de bestuurder. Ook de aerodynamische aanpassingen die Hyundai gedaan heeft, zorgen ervoor dat de rijbeleving achter het stuurwiel nog intenser is en verhogen het rijplezier.

Hyundai Project C groningen 03

Op de eerste foto’s is een gecamoufleerde Hyundai i30 N Project C te zien met een oranje stickerdesign en een gestileerde hoofdletter C, geïnspireerd op Hyundai’s high-performance testcircuit ‘Area C’ bij het Namyang R&D-centre in Zuid-Korea. Dit is de spirituele thuishaven van de Hyundai i30 N, het eerste N-model van Hyundai.

Hyundai Project C groningen 04

De Hyundai i30 N Project C beleeft zijn werelddebuut op de Internationale Automobilausstellung (IAA), van 10 tot 22 september 2019 in Frankfurt. De productie is gelimiteerd tot 600 exemplaren die leverbaar worden op geselecteerde Europese markten.
Hyundai Project C groningen 05

Gelezen: 276 keer