050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

De nieuwe generatie smart: Baanbrekend. Digitaal. Urban.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

smart presenteert zijn visueel en digitaal volledig herziene fortwo en forfour tijdens de IAA 2019 in Frankfurt. Een progressief design wordt gekoppeld aan intelligente connectiviteit en 100% elektrische aandrijflijnen met accu. De nieuwe smart fortwo coupé, cabrio en forfour modellen bieden daarmee een duurzaam en uitgebreid mobiliteitsconcept.

smart groningen 02

Consequent elektrisch
Het origineel was al elektrisch. Al in 1972, tijdens de eerste besprekingen over een auto die specifiek voor het stadsverkeer zou worden ontwikkeld, werd ingezet op een elektrische aandrijflijn met accu’s. Ook visionair Nicolas Hayek had van meet af aan een smart met een emissievrije aandrijflijn voor ogen. Sinds 2007 biedt smart in elke generatie een volledig elektrische variant. smart is de eerste autofabrikant ter wereld die voor het hele gamma van verbrandingsmotoren is overgegaan op elektrische aandrijflijnen.

smart groningen 03

Volwassen design voor een nieuw tijdperk
Een cool ontwerp met geprononceerde, krachtige wielkasten plus korte overhangen en customizable details. Het exterieur van de nieuwe generatie is typisch smart. Geïntegreerde optionele volledige led-koplampen en nieuw vormgegeven grilles sluiten naadloos aan op het design van de meest recente showcars.

smart groningen 04

Slimme bediening
Het interieur overtuigt vooral met nieuwe, uitgebreide opbergmogelijkheden en een nieuw ontworpen UX-concept. De toekomstige infotainmentgeneratie is voorzien van smartphone-integratie en biedt klanten daarmee hun vertrouwde digitale gebruikersomgeving in hun eigen auto.

smart groningen 05

Intuïtief geïnformeerd
Of het nu gaat om statusinformatie over de auto zelf, elektrisch laden, het vinden van parkeerplaatsen en navigeren, het efficiënt beladen van de smart, het delen van de smart met vrienden en familie, of het gemakkelijk terugvinden van de smart – de smart EQ control-app en de „ready to“-services doen dit met behulp van intuïtieve mobiele apps. Door de geheel nieuwe gebruikersinterface is de bediening van de services kinderspel en wordt elke smart een echte connected car.

smart groningen 06

Eenvoudig geconfigureerd
De nieuwe structuur van de uitrustingsniveaus is zeer eenvoudig – gewoonweg smart. Klanten kunnen kiezen uit drie uitrustingslines: Advanced, Premium of Exclusive, en tot slot hun favoriete lakkleur selecteren. Klaar. Zo is elke smart in twee stappen volledig aanpasbaar.

smart groningen 07

Spannend rijplezier
De volledig elektrische rijervaring voegt een nieuwe dimensie aan rijplezier toe met een direct beschikbaar koppel, naadloze acceleratie en bijna volledige stilte. De nieuwe smart modellen blijven systematisch inspelen op alle sterke punten van de EQ-technologie. Dankzij de slimme lay-out en de terugkeer naar de kern van het merk blijft het concept gericht op een laag gewicht en milieuvriendelijkheid en biedt het duurzame mobiliteit voor stedelijke omgevingen.

smart groningen 08

Snel en overal laden
Met de standaard 22 kW-boordlader met snellaadfunctie worden de nieuwe modellen, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, in iets minder dan 40 minuten opgeladen van 10% tot 80% actieradius als driefase laden mogelijk is.

Strakkere vormgeving
Net als de smart wordt ook de huisstijl vernieuwd. De corporate identity is in lijn met de merkbelofte „ease urban life“. Want net zoals de smart het leven in de stad gemakkelijker maakt, zo wordt het nieuwe ontwerp eenvoudig, bevrijdend en zelfs een beetje radicaal. Een helder, minimalistisch design zorgt voor een hoogwaardige uitstraling – van de brochure en banners tot advertenties en de nieuwe website.

Gelezen: 254 keer