050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Volvo Cars ontzorgt klanten met voordelige snellaadprijzen en een naadloze ervaring

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Volvo Cars heeft de ambitie om klanten die rijden met een Volvo uit de elektrisch aangedreven Recharge-reeks, uitgebreide en gemakkelijke toegang te bieden tot openbaar laden. Het bedrijf wil dit doen door de oplaadkosten voor zijn klanten over de hele linie voortdurend te verlagen, de oplaadervaring te verbeteren en de laadnetwerken uit te breiden.

Door een nieuwe en intensievere samenwerking met het laadplatform Plugsurfing, zal Volvo Cars zijn klanten een sterk verlaagde laadprijs aanbieden bij Ionity-laadpunten in heel Europa. Vanaf 1 juli 2021 betalen bestuurders van elektrisch aangedreven Volvo's 0,35 EUR/kWh bij de meer dan 340 oplaadpunten met hoog vermogen van Ionity in 24 Europese landen, waaronder Nederland, gedurende de eerste 12 maanden dat ze hun elektrisch aangedreven Volvo in het bezit hebben.

"We zijn verheugd dat we onze klanten een van de meest concurrerende prijzen kunnen aanbieden voor opladen bij Ionity, een van Europa's grootste openbare snellaadnetwerken," zegt Olivier Loedel, Head of Electrification Ecosystem bij Volvo Cars. "Deze samenwerking is een eerste stap in onze wereldwijde ambitie om de klant te helpen snel te reizen tegen veel lagere laadkosten, waar ze ook zijn."

"Waar het op neerkomt is dat klanten eenvoudig toegang willen tot een openbare laadinfrastructuur", zegt Tatu Kulla, CEO van Plugsurfing. "Prijs en kwaliteit van de digitale infrastructuur zijn belangrijke aspecten van een uitstekende gebruikerservaring. Wij waarderen de strategische partners die deze visie delen en zoeken naar gezamenlijke oplossingen."

Om klanten een naadloze laadervaring te bieden, maakt Volvo Cars binnenkort van zijn opgefriste smartphone-app, Volvo Cars app, één geconsolideerd digitaal laadplatform.

Het zal functionaliteiten integreren, waaronder navigatie naar laadstations, afstandsbediening van het laden, laadnotificaties en betalingen. Hierdoor is elke stap van het laden eenvoudiger en wordt een reis met een elektrisch aangedreven Volvo comfortabeler dan ooit tevoren.

"Volvo Cars wil het huidige onsamenhangende openbare laadlandschap veranderen in een all-in ervaring die eenvoudig en probleemloos is," zegt Olivier Loedel. "We willen dit bereiken door onze klanten een geïntegreerd digitaal laadplatform te bieden met eenvoudige toegang tot de grootste laadnetwerken wereldwijd."

De Volvo Cars app is een bijgewerkte versie van de door velen gewaardeerde Volvo On Call app en is ontworpen om de klanten van Volvo Cars een handig en continu bijgewerkt platform te bieden met toegang tot verschillende functionaliteiten en diensten.

Gelezen: 1054 keer