050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Auto onderdelen die jou auto perfectioneren

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Als je handig bent en een beetje technisch inzicht hebt kun je veel zaken aan je auto zelf repareren of juist verbeteren, het probleem is echter  dat de meeste van ons geen brug in de garage hebben staan, als we al een garage hebben..... Toch zijn er verschillende mogelijkheden om kleine reparaties zelf uit te voeren. Lampjes vervangen of het aanvullen van de vloeistoffen is meestal niet zo spannend en vaak goed zelf te doen let er echter wel op dat je de juiste vloeistoffen voor je auto gebruikt. De ruitensproeier vloeistof is vaak universeel maar de olie en koelvloeistof wil nog wel eens verschillen per merk en type auto laat je daarom goed adviseren.

Ben je een muziek liefhebber dan is het natuurlijk helemaal fantastisch als je je auto kunt voorzien van een mooie audio installatie die voor jou het perfecte geluid genereert. Zo zijn er voor verschillende merken en type auto's passende speakersets verkrijgbaar die je vaak vrij eenvoudig zelf kunt installeren daarbij nog een mooie autoradio met de eventuele verloopstekkers en in inbouw frame is dit voor de handige doe het zelfers onder ons vrij eenvoudig te doen, helemaal als je je van te voren goed laat adviseren.

Ruitenwissers  en zo ook de accu zijn onderdelen van je auto die beperkt meegaan en die je zelf vaak makkelijk kunt vervangen denk er dan wel om dat je eenzelfde accu / ruitenwissers monteert omdat accu s en ruitenwissers in verschillende maten en soorten verkrijgbaar zijn informeer daarom bij de auto onderdelen groothandel en laat je goed adviseren welke accu of ruitenwissers passen op jou auto.

En naast het repareren en de perfecte muziek installatie zijn er diverse leuke auto accessoires verkrijgbaar waarmee je je auto kunt personaliseren of voorzien van leuke handigheidjes zoals bijvoorbeeld een smartphone houder of een beschermdop voor je trekhaak. En het wisselen van zomer naar winterbanden of andersom als je een extra set velgen tot je beschikking hebt kun je zelf de wielen wissel uitvoeren, en voor de opslag van je extra set velgen zijn er mooie hoezen en standers verkrijgbaar zodat je ze makkelijk in bijv je schuur of garage kunt stallen.

Zo kun je veel zaken aan je auto verbeteren en repareren laat je voordat je begint echter goed adviseren, en weet waar je mee bezig bent want veiligheid staat natuurlijk voorop.

Gelezen: 28 keer