050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

RANGE ROVER Velar: nog meer keuze

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Land Rover maakt de Range Rover Velar nog aantrekkelijker met tal van visuele en technische vernieuwingen. Zo kunnen kopers van een Range Rover Velar die de auto nog verder willen personaliseren en exclusiever willen maken nu ook kiezen uit veertien zeer onderscheidende kleuren uit het SV Bespoke Premium Palette en een persoonlijke tint laten mengen via het Match To Sample-programma. Specifiek ontwikkelde tinten – zoals Tourmaline Brown Ultra Metallic – zijn leverbaar in hoogglans en satijnglans.

Amy Frascella, Director Colour and Materials, Land Rover zegt: “Customers looking to specify something special and more personalised can select from our Land Rover SV Bespoke paint colours, featuring unique, technical hues and finishes.”

Nieuwe technologieën voor modeljaar 2022 zijn gericht op het comfort en het welzijn van de inzittenden. Het nieuwe Cabin Air Purification Plus-systeem bouwt voort op het bestaande Cabin Air Ionisation met PM 2.5 filter en zorgt ervoor dat de lucht in het interieur nóg schoner is: het CO2-gehalte van de lucht wordt gereguleerd en het is mogelijk om de lucht in het interieur al voor vertrek te reinigen*. Bovendien introduceert Land Rover nieuwe functies van de rijassistentiesystemen en 'Software-Over-The-Air'-updates (SOTA) in de Range Rover Velar, voor meer gebruiksgemak en betere ondersteuning.

Geavanceerde veiligheid en hoogstaand comfort
Cabin Air Purification Plus maakt zijn debuut in de Range Rover Velar en zorgt voor een betere luchtkwaliteit voor alle inzittenden. Het systeem bouwt voort op het bestaande Cabin Air Ionisation met PM 2.5 filter-systeem en optimaliseert de luchtkwaliteit in het interieur door automatisch frisse buitenlucht toe te voeren wanneer de sensors van het systeem een te hoog CO2-gehalte signaleren*. Dat kan voorkomen wanneer gedurende langere tijd de luchtrecirculatiefunctie in de auto actief is in een gebied waar de buitenlucht vervuild is of wanneer wordt gereden met meerdere passagiers. Een te hoge concentratie van CO2 kan sufheid veroorzaken, waardoor de aandacht van de bestuurder verslapt. Deze functie dient daarom zowel het welzijn van de inzittenden als de verkeersveiligheid.

Ook nieuw is de Purify Cycle-functie, waarmee de bestuurder een luchtreinigingscyclus in de Velar kan inplannen. Die wordt dan uitgevoerd door de ventilatoren van de climate control en de luchtrecirculatiefunctie in de auto, als onderdeel van het pre-conditioningsysteem. De bestuurder hoeft alleen zijn geplande vertrektijd in te voeren via de Land Rover Remote App of het infotainmentsysteem. Daarmee programmeert hij automatisch het pre-conditioningsysteem en de luchtreinigingscyclus, de Purify Cycle. Zo zorgt hij dat de lucht in het interieur schoon en fris is voor vertrek. Inzittenden kunnen de luchtkwaliteit in het interieur én die van de buitenlucht voortdurend controleren via het centrale touchscreen en ze kunnen de Purify-modus activeren wanneer ze dat nodig vinden.

Gelezen: 791 keer