050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

  • 050auto.nl

    050auto.nl

    Informatief, altijd actueel en interessant!

Upgrade voor Jaguar XE en XF

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Jaguar verhoogt de aantrekkingskracht van de Jaguar XE, XF sedan en XF Sportbrake dankzij diverse upgrades. Zo is onder meer de connectiviteit naar een hoger plan getild dankzij draadloze Apple CarPlay® en Wireless Android Auto™, binnenkort beschikbaar via Software-Over-The-Air-updates (SOTA). Daarnaast continueert Jaguar de XE R-Dynamic Black; een variant met onder meer sierlijke hoogglans zwarte details. De nieuwe Jaguar XE en XF zijn per direct te bestellen.

Op de weg zetten de Jaguar XE en XF als vanouds de standaard met hun ideale balans tussen wendbaarheid, handling en rijkwaliteit. De rijbeleving die beide modellen leveren is ongeëvenaard en is gecombineerd met een zeer laag geluidsniveau in het interieur, dat in de XF nog verder kan worden verminderd dankzij ‘Active Road Noise Cancellation’-technologie. Dit systeem is vooral effectief bij het onderdrukken van laagfrequente geluiden en draagt zo bij aan het tegengaan van vermoeidheid van de bestuurder tijdens lange ritten.

Luchtionisatie-systemen
Ook op het gebied van luchtkwaliteit krijgen comfort en welzijn van de inzittenden voorrang: zowel de XE als de XF zijn beschikbaar met luchtionisatie-systemen in het interieur. Dankzij de PM2.5-filtratie worden ook ultrafijne deeltjes en allergenen uit de lucht opgevangen.

Premium Cabin Lighting-functie voor Jaguar XF
Een van de noviteiten in het interieur van de Jaguar XF is een verbeterde Premium Cabin Lighting-functie, die een keuze biedt uit 30 lichtkleuren tegen 10 kleuren voorheen. Ook het snelle, intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem is nu beter dan ooit. In zowel XE als XF is het standaard al uitgerust met een reeks apps, waaronder Spotify, Apple CarPlay® en Android Auto™.

Draadloze Apple CarPlay® en Wireless Android Auto™
Binnenkort wordt via een Software-Over-The-Air (SOTA)-update* draadloze koppeling van Apple CarPlay® mogelijk voor klanten, om smartphone-connectiviteit nog eenvoudiger en handiger te maken. Tegelijkertijd komt Wireless Android Auto™ beschikbaar*. Dankzij de SOTA-mogelijkheden van de XE en XF kunnen Pivi Pro en andere voertuigsystemen op afstand worden bijgewerkt. Dit betekent dat deze modellen altijd over de nieuwste software beschikken, zonder dat de klant naar de dealer hoeft te gaan. Dankzij de dual-sim-technologie van Pivi Pro kan men tegelijkertijd muziek streamen.

Pivi Pro kan ook twee telefoons tegelijk verbinden via Bluetooth, en de optionele inductielader voor smartphones heeft een signaalversterker om de netwerkontvangst te verbeteren. Het systeem draagt ook bij aan een beter bereik, dankzij de buitenantenne.

XE R-Dynamic Black
De Jaguar XE R-Dynamic Black heeft een nog zelfverzekerder, sportiever voorkomen dankzij subtiele, sportieve details in Gloss Black, inclusief de buitenspiegelkappen en dorpels, de grille en grille-omlijsting, de omlijsting van de zijruiten, de luchtroosters in de voorspatborden en de achteremblemen. Om het helemaal af te maken zijn de 19-inch velgen 'Style 5031' voorzien van een hoogglans zwarte afwerking. Rode remklauwen maken het geheel af. De XE R-Dynamic Black wordt aangeboden in een selecte keuze aan metallic lakvarianten: Firenze Red, Bluefire Blue, Eiger Grey, Santorini Black of het nieuwe Ostuni Pearl White. In het interieur zorgt fineer in Gloss Grey Figured Ebony voor de finishing touch.

Krachtige motoren
De R-Dynamic Black-uitvoering van de XE is verkrijgbaar met verfijnde en efficiënte 2.0 liter viercilinder Ingenium-benzine- en dieselmotoren, waarbij de diesel assistentie krijgt van 48-volt mild hybrid-technologie (MHEV). Alle motoren zijn gekoppeld aan een soepel schakelende 8-traps automaat en zijn afhankelijk van de motor verkrijgbaar met achterwielaandrijving of vierwielaandrijving met Intelligent Driveline Dynamics.

Gelezen: 798 keer