050-auto-telefoon-nummer

 

auto-groningen

Hyundai presenteert op IAA Mobility 2021 plannen voor de weg naar CO2-neutraliteit

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

*Hyundai wil vóór 2045 CO2-neutraal zijn
*Aanpak Hyundai gebaseerd op drie pijlers: schone mobiliteit, nieuwe generatie platforms en groene energie
*Hyundai stopt in 2035 met verkoop verbrandingsmotoren in Europa
*Hyundai toont BEV-concepts, een elektrische robotaxi en diverse displays over de waterstofwaardeketen

Hyundai heeft een geïntegreerde strategie om CO2-neutraliteit te bereiken, gebaseerd op drie pijlers: schone mobiliteit, een nieuwe generatie platforms en groene energie. Hyundai toont zijn volledige aanbod van geëlektrificeerde voertuigen en de nieuwste oplossingen op de IAA Mobility 2021, die van 6 tot 12 september plaatsvindt in München, Duitsland.

‘Met de visie Progress for Humanity is Hyundai vastbesloten het juiste te doen voor de wereld’, zegt Jaehoon (Jay) Chang, President en CEO van Hyundai Motor Company. ‘Klimaatverandering is een grote uitdaging die ieders aandacht nodig heeft. Hyundai wil vóór 2045 CO2-neutraal zijn met zijn wereldwijde productaanbod en activiteiten. We investeren in schoner vervoer en groene energieoplossingen en werken zo aan een betere en duurzame toekomst voor iedereen.’

Bezoekers van de IAA Mobility 2021 kunnen de stand van Hyundai vinden in Hal A1 van Messe München. Daar zijn BEV-concepten, een volledig elektrische robotaxi op basis van de IONIQ 5 en diverse displays over de waterstofwaardeketen te zien. De verschillende locaties van het evenement zijn te bereiken via de Blue Lane1-dienst van Hyundai, waarmee bezoekers direct de nieuwste schone voertuigen van Hyundai – zoals de IONIQ 5, NEXO, KONA Electric en de Elec City Fuel Cell-bus – zelf kunnen ervaren.

Hyundai is ook digitaal te volgen op de IAA Mobility 2021: de video van de persconferentie is te vinden op het wereldwijde YouTube-kanaal van Hyundai.

‘Met de nieuwe locatie in München én een hybride-format met live en digitale aanwezigheid, is de IAA van dit jaar anders dan voorgaande edities. We zijn blij dat wij als exposant weer aan de IAA kunnen deelnemen’, zegt Michael Cole, President en CEO van Hyundai Motor Europe. ‘We laten graag de toekomstvisie van ons bedrijf zien, die verder gaat dan automotive-mobiliteit. Bovendien schetsen we een beeld van onze route naar een CO2-neutrale samenleving, iets dat noodzakelijk is voor de toekomst van onze planeet.’

Gelezen: 308 keer